Skip to main content

vrijdag 30 maart-2012
Spelen opvallende lichamelijke eigenheden een rol in de polletiek? Zeker. Nog niet zo heel lang geleden merkte de toen nog als Italiaans premier opererende Silvio Berlusconi op dat zijn Duitse collega Angela Merkel een dikke reet had. En hop, de hele internationale pers viel eroverheen. Nee, niet over die reet. Over Silvio's opmerking.
En nu doet zich hetzelfde voor in Australië. De taaie feministe Germaine Greer roept dat première Julia Gillard een dikke reet heeft en oppositieleider Tony Abbott vindt het nodig om dat volmondig te beamen. Later bood ie zijn excuses aan, maar het kwaad was al geschied. Of hem dat in de peilingen op stemmenverlies komt te staan moet de Australische Maurice the Dog nog even uitvogelen.
Nu het kennelijk nieuws is dat breed wordt uitgemeten in de mainstream wordt het misschien interessant voor de heren aan de Hofvijver om eens te kijken naar de kont van de dames Schultz van Haegen, Van Bijsterveld, Schippers en Veldhuijzen van Zanten. Om de schouw te beperken tot bewindslieden. Je weet maar nooit waar er op polletiek terrein een voordeeltje valt te behalen. En er is geen kont zo bont of er zit een vlekje aan.

  • Datum: .

donderdag 31 oktober-2013
Opgenomen door de NSA. September 201. Angela Merkel belt haar echtgenoot.
Angela: “Snik. Die schoft van een Berlusconi – snik – heeft tegen een journalist gezegd dat ik een dikke reet heb en dat ik niet te wippen ben. Snik, snik”.
Joachim: “Angela. Laat die malloot. Die loopt alleen maar achter zijn toren van Pisa aan. Je hebt nog steeds een lekkere kont en ik wip toch elke maand nog heerlijk met je?”
Angela: “Ja, dat is zo schat. Dat is zo. Snik. Dankjewel. Wat doen we vanavond?”
Joachim: “Lezen?”.
Angela: “Oké. Tot vanavond. Doei.”
Kijk, daar heb je wat aan als je als president van de USSA een van je sterkste bondgenoten ontmoet.

  • Datum: .