Skip to main content

vrijdag 29 oktober-2010
Op zaterdag 11 oktober ging Jörg Haider voor het laatst de hoek om. De jarenlange leider van de Oostenrijkse Freiheit Partei, voor wiens gedachtengoed menig PVV-er zijn vingers zou aflikken, kreeg een merkwaardig autoongeluk op een doodstille weg. "Mossad" werd er schichtig gefluisterd. Belachelijk? Niet helemaal. Per slot was Jörg geen onbekende in de tent van Khadaffi en die hoeft niet te rekenen op warme gevoelens in Tel Aviv en omgeving.
Maar er was meer. Onze Oostenrijkse vrijheidsheld had namelijk ook een lijntje gelegd met Saddammeke en diens zoon Udai, die volgens de knip- en plakcentra in Washington en Londen bezig waren met het maken van kernbommetjes en het beleggen van gezellige avondjes met Captain Caveman. Wat is er voor een snuffeldienst mooier dan een onverdachte Oostenrijkse polliticus voor je karretje te spannen en te kijken wat er waar was van die enge berichten? Haast niks. Vond de Duitse Bundes Nachrichten Dienst ook. Via de voor Pullach in het veld zijnde Oostenrijkse zakenpief Klaus S. werd het contact gelegd en in mei 2002 reisde Haider met de privéjet van Klaus en op kosten van de BND naar Baghdad voor een tweede ontmoeting met de Iraakse snorremans en diens Nachwuchs. Naar verluidt keerde Jörg met een paar meloen in zijn binnenzak heim ins reich en liet die na aankomst verhuizen naar Vaduz. Daar lag nog meer en ook dat was niet helemaal netjes verworven.
Wat Jörg bij die gelegenheid precies heeft uitgespookt ten faveure van de BND, vriend Klaus en niet te vergeten Saddammeke is nog niet helemaal helder. Maar er is door deze affaire wel een berg Scheisse ontstaan in Oostenrijk. En opnieuw wordt schichtig gespeculeerd over Jörg's autoongeluk en de mogelijke rol van de Mossad. Nou, hoeft Geert zich in ieder geval geen zorgen over te maken.

  • Datum: .

maandag 1 november-2010
Hoe makkelijk was het in mei 2002 om voor Haider en een paar van zijn polletieke secondanten binnen de Vrijheidspartij een humanitair tripje naar Baghdad te organiseren? Fluitje. Althans voor Klaus S. De Oostenrijkse zakenpief, die met de Bundes Nachrichten Dienst in verbinding stond via een frontvehikel van de Duitse snuffelfirma, HCL International in Salzburg. Tot het na een financieel schandaal uit de roulatie werd genomen was HCL een detectivebureau dat zich vooral interesseerde voor het wel en wee binnen de Russische en Italiaanse mafia, de schaduwrijke financiers van het Zuidafrikaanse ANC, het terrorisme in Kosovo en de gebeurtenissen achter de wandtapijten in Baghdad. Voor info over dat laatste had HCL niet alleen het Klaus S.-ijzer in het vuur, maar ook dat van de Iraakse 007-smurf Saad G.
Terug naar het humanitaire karakter van Jörg's tripje Baghdad in mei 2002. Om een wit voetje maat 46 bij Saddammeke te halen was de toenmalige leider van de Oostenrijke partij van de vrijheid van plan om twee kindjes met kanker op te halen voor verder behandeling tussen de zwarte bergen. P.r. van het onzuiverste water, maar snorremans beloonde Haider volgens verschillende getuigen met een bonus van 2 meloen. Zoals gezegd verdwenen die naar rekeningen in Liechtenstein waar ook al poen was heengestroomd uit een andere melkkoe: de Hypo Alpe Adria Bank. Een bank met een BCCI-luchtje, waar een paar jaar geleden een lawine aan shit aan de rol kwam die nog steeds het dal niet heeft bereikt en waar ook een leuke rol was weggelegd voor de beruchte Saoedische grootzwendelaar en Prins Bernhard-gabber Adnan Khashoggi (1). Hoewel de financiering van onze Partij van de Vrijheid ook duister is, mogen we vooralsnog aannemen dat die iets fatsoenlijker verloopt dan die van Bibi Wilders' voorganger. Maar zeker weten? Wat is zeker tegenswoordig? Stay tuned.

(1) Zie de serie "Air Holland en de Khashoggi-Connectie" van december 2004 met nog een paar nabeurten in latere jaren.

  • Datum: .

donderdag 4 november-2010
Gisteren zeilden zes zogenaamde Joego's voor 15 tot 40 jaar een Servische kruipruimte in. Ze behoorden tot de werknemers van de bij ons zo vertrouwde Joca Jocic, die ooit door huidig staatssecretaris Fredje Teeven zo genereus werd overgedragen aan de autoriteiten in Belgrado. Waarvoor kregen deze zes hardhandige avonturiers die zeperd? Nou, ze waren volgens de kadi betrokken geweest bij een bomaanslag die op 23 oktober 2008 de volop brandende kaarsjes van Ivo Pukanic en Niko Franjic uitblies. Respectievelijk de uitgever en de financiële topdog van het Kroatische weekvod Nacional in Zagreb. Pukanic schreef indringende artikelen over de Servische en Kroatische mafia en dat vonden de lidmaten van deze ondernemingen niet zo gezellig. Ze zouden daarom tegen een vergoeding van 1,6 meloen euro de verhuizing van de journalist naar het hemelse dakterras hebben uitbesteed aan Joca. Die komt in een apart proces over deze affaire ook nog aan de beurt, maar wordt in de wachtkamer nog steeds door ijverige smurfen en beffen verhoord over de achtergronden ervan. En niet zonder aanleiding. Want wat heeft Joca tussen de schuifdeuren al verklaard? Dat de zaak te maken had met het schandaal rond de Oostenrijkse Hypo Alpe Adria bank. De bank waarmee voormalig skipper van de Vrijheidspartij Jörg Haider (rip) ook zulke warme banden onderhield. En niet te vergeten Adnan Khashoggi. De oude vriend van Bilderbernhard (rip), wiens irreguliere mannetjes er destijds ook niet voor terugschrokken om een "Joego" in te schakelen voor het ruige werk (1). Perpetuum mobile. Wij blijven voorlopig nog even in deze materie wroeten. De klant is koning nietwaar? Stay tuned.

(1) Zie de serie artikelen "Het schaduwcommando van de prins" op de site van de "Morgenster".

  • Datum: .