Skip to main content

De CIA schijnt not amused te zijn. POTUS Donald schijnt namelijk van plan te zijn om op eigen houtje iets meer dan 3000 achtergehouden documenten over de moord op president Kennedy op de keien te smakken. En dat zal zonder twijfel weer een nieuwe conspiracygolf op gang brengen. In dit verband stuurde een van onze lezers [bedankt Willy, red.] ons een samenvatting van een boek uit 2016, ”The incubus of intervention: conflicting Indonesian Strategies of John F. Kennedy and Allen Dulles”. Interessant, al was het alleen maar omdat Nederland een rolletje speelt in deze plot. En dan bedoelen we niet Willem Oltmans (rip). Ga er eens even lekker voor zitten en laat de inhoud van dit artikel langzaam tot u komen. Prettige zondag nog.

  • Datum: .

Drie zondagen geleden gooiden wij bij u een interessant artikel naar binnen. Over de moord op JFK. Dankzij het initiatief van The Donald om de CIA-files daarover uit de kelder te halen is de discussie weer op toeren gekomen. En het kan wat ons betreft geen kwaad om uw lunch opnieuw op te fleuren met een uiterst doorwrocht artikel over dit onderwerp. Neem het even rustig door. Kan u daarna misschien er even lekker over kouten bij de jus en de luxe puntjes. Smakelijk. Stay tuned.

  • Datum: .

Hoeveel mosterd wil je hebben na de maaltijd. Hangt ervan af. Of het lekkere mosterd is of niet. Dit likkie werd ons aangereikt door collega David Hopsicker. En zoals altijd was het weer erg lekker. Overigens wordt de plot rond de moord op JFK er zeker niet dunner door. Het wachten is nu op Peter R. de Vries. Hij zal het wel een plekje geven. Per slot is hij de expert. Stay tuned.

  • Datum: .