Skip to main content

Het is hier al vaker gepasseerd. Dat IS zijn bestaan dankt aan de steun van de USSA en zijn jurkenaanhang in Saudi Arabië en Qatar. Net als indertijd de circusploeg van Osama bin L. Geopolitiek van het onzuiverste water. Vanochtend vonden we over die materie dit uitgebreide artikel op de site van Zero Hedge. Over de activiteiten binnen deze context van twee lamstralen: Jonathan S. Greenhill, “voormalige” topsmurf van de CIA, en de financieel volgestorte soennitische sjeik Abdal Razzaq Hatem Al-Sulayman. Beetje zware, maar uiterst interessante kost. Een must-read.
Jammer nou, dat die Russische klootzakken zich zo nodig met de zaak moesten bemoeien. Want wat gebeurt er momenteel met de inkomsten van de bloed-olie waar het in wezen om te doen is? Die gaan de bietenberg op. Dus wat doe je? Je kijkt in de regio uit naar nieuwe bronnen van inkomsten. Vandaar de opkomst van IS in Libië en Afbaardistan. Heeft Afbaardistan dan ook olie? Nou, dat houdt niet over. Maar er loopt wel een andere melkkoe te loeien. Dat is de handel in verwarrende middelen. En dan vooral de herohandel. Goddank dat de logistiek geen probleem oplevert. Het aantal vliegende lentebodes van de USSA mag dan wat ingekrompen zijn, er is nog genoeg over om de lijn met Camp Bondsteel in Kosovo open te houden (1). Nog even dus en we mogen naast de normale Afghaanse stuff ook bloed-hero van IS op de markt verwachten. Laat u niks wijsmaken. Er is niks veranderd na de tijd van Nugan Hand en later de Iran/Contra. It's a rich man's world nietwaar. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 66 en 67van de serie Fuck dd. 11 en 12 mei 2015. 

  • Datum: .

dinsdag 9 september-2014
Niet lullen maar poetsen. Dit filmpje, dat onze glazen tiet nooit zal halen, legt in een rap tempo uit waar die koppensnellers vandaan zijn gekomen die nu zo lekker ronddarren in de Syrisch/Irakese zandbak. Een must watch. Zeker voor de diehards onder de bezoekers van onze site. Have fun.

  • Datum: .