Inmenging (001)

Een geweldige ontdekking. De Russen hadden volgens dat nukaatje van Ollongren geprobeerd om via een nepsite van de Nederlandse overheid de MH17 discussie te beïnvloeden (1). En wanneer komt ze daarmee? Precies nadat Pietertje Omtzigt een stok tussen zijn enkels kreeg voor een voetzoeker die hij in mei had afgestoken (2). Kennelijk dreigde de koers van oom Tjibbe's yellow submarine licht uit de koers te raken en was er dringend een correctie nodig. Nou hadden wij als eenvoudige heikneuters graag ook even gezien wat die verrekte Ruskies voor nepnieuw over MH17 wilden verspreiden. Maar helaas, de site in kwestie was alleen waargenomen door Ollogren's anti-smurfen en die hadden hem natuurlijk onmiddellijk ausradiert. Insiders zijn er al langer van op de hoogte: onze voornaam is Thomas. Dus zou het best ook zo kunnen zijn, dat bedoelde smurfen het hele verhaal uit hun kleine duimpjes hebben gezogen en het nukaatje met een sprookje hebben opgezadeld. Hoe moeilijk het ook is om een koe(tje) van een zadel te voorzien.
Nu we het toch over inmenging van buitenaf hebben, bezorgen wij u graag wat info om het evenwicht binnen uw kwabbenwereld wat te herstellen. Lees en fluister tut tut tut. Stay tuned.

(1) Nuka staat voor nuchter kalf.
(2) Zie “Pietertje in Tjibbeland” van eerder deze week.

  • Datum: .

Inmenging (002)

John Perkins? Die hebben we al meerdere malen op de korrel gehad (1). Wat die Amerikaanse economic hitman in het verleden allemaal heeft uitgevreten wil je niet weten. En dan mogen die Kremlinsmurfen volgens de westerse stuurlui en hun msm bij ons zitten te grutten in van alles en nog wat, dat is nog niks vergeleken met de smerige streken die “wij” aan deze kant van de Pools-Russische demarcatielijn uit de kast halen om onze positie in de wereld op zijn minst te handhaven. Onlangs gaf John nog een uitgebreid interview weg aan het ook al van grutten beschuldigde Russische persbureau Sputnik. Vandaag het eerste deel daarvan. Lees en griezel.

(1) Zie de serie “Hitman” uit 2004 en het artikeltje “De terugkeer van de economic hitman” dd. 5 oktober 2016.

  • Datum: .

Inmenging (003)

Wie A zegt zit waarschijnlijk bij de KNO-arts. Of ie daar ook B zegt moet betwijfeld worden, maar wij van KM maken desnoods het hele alfabet vol. Zeker in het geval van John Perkins, de Amerikaanse economic hitman, die we op 17 november jl. naar aanleiding van de geboorte van zijn nieuwe boek al eens het toneel opjoegen. Geheel conform onze belofte hier het tweede deel van het interview dat hij weggaf aan het uiterst suspecte Russische nieuwsvehikel Sputnik. Leef u lekker uit.
In dit verband is het misschien ook gezellig om te wijzen op het bestaan van de zogenaamde “jakhalzen”. Die worden het veld ingestuurd als de vrome werkzaamheden van de economische hitmen geen effect hebben. Een zo'n jakhals hebben wij al eens in het vizier van onze AK-47 gehad: Frank L. Holder. De man die verantwoordelijk was voor het op 13 juni 2013 in Colombia in elkaar gehangen “Strategic plan for Venezuela” (1) dat zijn uitwerking op de economie van Maduro's bolivarische republiek niet heeft gemist. En jonkvrouw Ollongren maar wezenloos iets kraaien over Russische inmenging als Thierry Baudet na de verkiezingen zijn vleugel het Kamergebouw laat binnenrollen met onder de klep Theo Hiddema. Waar heeft dat mens het over? Of heeft ze nog een lappie grond tegoed dat haar famielje is kwijtgeraakt bij de Russische revolutie? Natuurlijk zitten de Russen te grutten buiten hun landsgrenzen. Maar wie niet? Stay tuned.

(1) Een quick start van onze zoekmachine en hoppa, daar is Frankie. Mocht u nog niet tevreden zijn, dan kan u ook nog hier terecht. Black Saturday zullen we maar zeggen.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch