Skip to main content

vrijdag 28 december-2007
Dat was effe schrikken in Belgie of wat ervan over is. Zo vlak voor de kerstdagen fase vier voor je mik. En dat was volgens de Belgische regering painnecessaire. Al Qaida was namelijk van plan met veel bom en nog meer barie een ouwe Tunesische voetballer uit de petoet te halen. Om in ieder geval zijn straf wegens het plannen van aanslagen in naam van coach Bin met vier jaar te bekorten. Er werden veertien onverlaten opgepakt. Met een vertoon dat deed denken aan onze eigen slag aan de Haagse Antheunisstraat, waarbij twee door de AIVD gepamperde "terroristen" voor het oog van talloze camera's in hun onderboxer werden overmeesterd en afgevoerd. In tegenstelling tot deze twee ongelukkige vlasbaarden stonden de 14 Belgische verdachten binnen een dag weer op de kinderhoofdjes. Omdat een haastig opgetrommelde toog geen praline kon maken van het zogenaamde bewijsmateriaal. De regering besloot desondanks om tijdens de kerstdagen fase 4 te handhaven en stevig bewapende smurfen langs een grote variatie aan uitgestalde kindekes en bijbehorende veestapel te laten paraderen. Per slot kwam Jezus ook uit het Midden-Oosten, dus je weet maar nooit.
Een ferme Belgische regering dus. Onder leiding van een man die daar eigenlijk niet hoorde te zitten: Guy Verhofstadt. Een paar dagen tevoren in arren moede weer tot premier benoemd door koning Albert, omdat de Vlamingen en de Walen bezig waren met het uit elkaar freubelen van Belgie. En hoe kan je beter het nationale wij-gevoel weer een flinke boost geven? Door te roepen dat je land aan de vooravond staat van een regen van bommen en granaten. Veroorzaakt door een vijand zonder grenzen die geen onderscheid maakt tussen Vlamingen en Walen. De jongens van Bin. Al Qaida. Een naam die volgens kenners twee betekenissen heeft: database en schijthuis. Wij kiezen voor de tweede variant. En na flink te hebben gebout vegen we onze reet af met alle mainstream kranten die dit geouwehoer kritiekloos over ons hebben uitgestort. Stay tuned.

  • Datum: .

maandag 4 februari-2008
Het is nog steeds zo. Als ze in Bushesmannenland iets engs roepen over Al Qaida, de door de CIA en Tom Hanks zo kundig in het zadel geholpen baardengroep van de Saoedische Captain Caveman, dan zetten ze bij de mainstreamers meteen de echoput open en verschijnt het netjes vertaalde bericht minimaal op hun net (1).
Zo ook vannacht bij de Volksfiets tussen hijgende stukkies over het uitbaggeren van Van der Sloot. Om 2.46 wist het dagvod ons te melden dat een technisch Bin-team op het punt stond een biologisch wapen bij mekaar te broddelen. Onder leiding van Abu Khabab Masri. Een Egyptische evenknie van Simon de Waal's professor Lupardi, maar dan enger. Verrassend, want vriend Khabab was volgens eerdere berichten in 2006 met zijn neus omhoog naast een paar farao's gaan liggen. Maar zo zie je maar, hoe Jezus, Lazarus en god weet wie nog meer van die Bijbelse klanten toch ook bij die baarden voor een kleine trend hebben gezorgd.
Khabab en zijn team zouden volgens de fiets al een chemisch wapen in de voorraadtent hebben liggen, achter de kamelen. En daar komt dus heul binnenkort een biowapen bij en aan een nuclobommetje wordt hard gewerkt. Nee, nog niet klaar, maar ook een baard heeft maar 1 lijf.
Wat moet je met zulke klakkeloos overgenomen prut, die door een soort paparazzi de wereld in wordt geblazen die vele malen gevaarlijker is dan de drijfjagers van prinses Diana en Britney Spears? Eigenlijk niks. Ware het niet, dat die prut deel uitmaakt van een weloverwogen campagne om bij ons de angst erin te houden. En zo onze stilzwijgende instemming af te dwingen voor allerlei offensieve oorlogen en het afbreken van onze privacy ten behoeve van de zakkenvullerselite. Oeps, worden we ineens toch effe misselijk. Even naar de Al Qaida. Houdoe.

1. Volgens taalbollebozen betekent Al Qaida de database en/of het schijthuis. Wij kiezen consequent voor het laatste.

  • Datum: .