Skip to main content

We vonden een stukkie goud van oud. Over de pappa van Ferdinand Grapperhaus, de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid. En nee, we suggereren hier niks mee. Het is gewoon leuk. Mocht u het einde van het artikel halen dan struikelt u ook nog onverwachts over billenfetisjist Ruud Lubbers. De man die in de jaren zeventig het Zuidafrikaanse apartheidsregime nucleair op de kaart wilde zetten en in de jaren tachtig op hetzelfde terrein een deal probeerde te sluiten met het Syrische regime. Veel plezier. Stay tuned.

  • Datum: .

Lekkere reactie op aflevering 1. Van een hardnekkige lezer. Komt ie:

De oude Grapperhaus is ook interessant omdat ie als staatssecretaris van Financiën aan de wieg stond van de Wet Financieel Statuut van het Koninklijk Huis (1973). Met zijn expertise belastingrecht zal hij als lid van Bernhard's 1001-club de nodige input hebben geleverd voor de geheime deal met de Oranjes, een jaar geleden door RTL in het nieuws gebracht. De in december 2016 door Rutte ingestelde onderzoekscommissie Van Baalen zou binnen 4 tot 6 maanden moeten rapporteren, maar laat nog steeds op zich wachten.
Wordt Grapperhaus junior in het nieuwe kabinet medeverantwoordelijk om de beerput van zijn vader toe te dekken? Papa moet, mede dankzij de Oranjedeal (?), min of meer onaantastbaar zijn geweest. Na de Ponte-affaire kreeg hij in 1999 opnieuw een koninklijke onderscheiding.”

Of we ook attente lezers hebben. Stay tuned.

  • Datum: .