Skip to main content

woensdag 28 augustus-2013
Het is wat uitgelopen. Door onvoorziene omstandigheden. Maar het plan was om 7 Mo-landen in vijf jaar terug te brengen naar de Middeleeuwen. Inclusief Syrië. Luister naar Wesley Clark. Te griezelig voor woorden.

 • Datum: .

maandag 2 september-2013
Hoe is het met uw Frans? Kon beter? Jammer, want in dit filmpje babbelt de Franse oud-minister van Buitenlandse Zaken Roland Dumas er effies vrolijk op los. Twee jaar voordat met hulp van de Al Nusrabaarden de Syrische lente op gang werd gezet was hij voor een gezellig samenzijn met hoge Britse hotemetoten in Londen. En die gaven tussen een happie en een slokkie uitleg over hun plannen om Assad de stoel onder zijn kont weg te trekken. Of Dumas misschien mee wilde doen. In het officieuze circuit. Zag het haantje niet zitten. Vooral niet omdat de motivatie voor de ingreep teveel in de pas liep met het Israëlische credo, dat elk land in het Midden-Oosten dat zich tegen het beloofde land keerde vernietigd moest worden. Aldus Dumas, die niet de indruk maakte dat ie net een paar uurtjes in een dwangbuis had doorgebracht. Nee, gas en olie kwamen niet aan de orde. Maar in al zijn eenvoud was dit ook al erg genoeg.
Tien maanden na het moeizame begin van de Syrische lente kregen een paar Britse bedrijven toestemming om potassium fluoride en sodium fluoride aan Assad te leveren. Officieel om alumunium raamkozijnen in elkaar te hangen, maar wie een beetje kan kleien weet je hoe je met deze spulletjes ook sarin kan maken. In een later stadium laat je de Nusrabaarden wat van dat zenuwengas verspreiden en je geeft Assad de zwartepiet. Kijk, dat heet nou planning. Stay tuned.

 • Datum: .

dinsdag 3 september-2013
Mag zoiets? Juridisch. Israël heeft in 1967 tijdens de Zesdaagse Oorlog de Golanhoogte bezet en in 1981 officieel geannexeerd. Om voortaan verschoond te blijven van Syrische militaire surprises. Aardig gelukt. Maar nu Assad op zijn ribben wordt gezeten door Nusrabaarden en Mo's van buiten de grenzen gaan de goocheme Sallies een stapje verder. Zij hebben Genie Energy toestemming gegeven om een paar pijpen in de Golangrond te slaan om te kijken of er nog wat olie en/of gas naar boven valt te pompen. En dat terwijl Israël op zijn stukkie van het continentale plat in de Middellandse Zee recentelijk al zo'n kwak van die twee smakelijke hapjes heeft aangeboord, dat een paar druppels meer van de Golan in wezen niet meer nodig is. Misschien is het een move om de twee grootste aandeelhouders van Genie Energy, Jacob Rothschild en Rupert Murdoch, te matsen. Maar Assadje pesten is ook leuk. Vooral als ie probeert er wat aan te doen. Stay tuned.

 • Datum: .

zaterdag 7 september-2013
Gisteravond Nieuwsuur voorbij zien komen? Zo. Dat meisje van Tweebeeke had Wesley Clark aan de haak geslagen. De man die verantwoordelijk was voor het humaan platgooien van Servië (1) en zogenaamd zo shocked was toen hij na 9/11 van een ouwe collega vernam dat de USSA binnen 5 jaar zeven Mo-landen ging ausradieren, waaronder Syrië en Libanon (2). Gleiwitz? Kinderspel.
Diezelfde als een keurige meneer uitgedoste Wes, die zo graag vice-president wil worden als die dragonder van Clinton bij de volgende verkiezingen op het schild wordt geheven, stond enthousiast de komende hel in Syrië aan te prijzen. Had Assad zijn eigen bevolking maar geen sarinbehandeling moeten geven. Alsof dat vast staat. Bewijs? Krijgen we nog een DVD-tje van te zien. En weet je, de USSA gaat over tot dat nummertje agressie voor ons. Voor de hele wereld. Voor de wereldvrede (huh????). En dan moeten dergelijke wapens de wereld uit. Aldus Wesley, de humanist. Atoombommen (Japan), Agent Orange (Vietnam), fosforbommen (Irak) en meer van dat dodelijk ongerief zijn misschien ook niet leuk geweest, maar bio-chemische bommetjes, die kunnen echt niet. En zeker niet als die Syrische Hitler ermee gaat klaverjassen.
Putin: Maar wat nou als blijkt dat de “rebellen” sarin hebben gebruikt? Nou ja, dat zien we morgen dan wel weer. Als er nog een morgen komt. Stay tuned.

(1) Snor voor de connectie tussen prinses Mabel en Wes Clark de serie "Mabel Wisse Smit" even door.
(2) Zie aflevering 1 van 28 augustus jl.

 • Datum: .

maandag 9 september-2013
Er is een enorme hoeveelheid gas gevonden in het oostelijk deel van de Middellandse Zee. Zoveel, dat wij in het westen straks de Russen niet meer nodig hebben. Die kunnen aan het gas. Uiteraard wordt er inmiddels hard gewerkt aan een voor ons bedrijfsleven en banken zo gunstig mogelijk financieel-economisch klimaat in het betrokken gebied:

 • Cyprus aan de bedelstaf
 • Griekenland aan de bedelstaf
 • Turkije gewaarschuwd door de plantsoenendienst
 • Syrië binnenkort plat
 • Libanon desnoods plat
 • Egypte chaos


Welk land ontbreekt in dit rijtje?
We bedoelen maar.
Stay tuned.

 • Datum: .