Skip to main content

dinsdag 20 april-2010
Twee kopstukken van Het Schijthuis in Irak gekeeld op de dag des Heren. Abu Omar al-Baghdadi en Abu Ayyub al-Masri. De twee sukkels zaten samen in Tikrit te klaverjassen toen ze werden verrast met een explosieve klaverboer van buiten de compound. De hele mainstream triomfantelijk toeterend eroverheen.
De overgang van met name Baghdadi naar rustiger oorden is op zijn minst wat wonderlijk te noemen. In mei 2007 meldde het Iraakse ministerie van Binnenlandse zaken namelijk dat hij dood was. Nou kan Allah veel en bij de concurrerende firma schijnen zowel ene Lazarus als ene Jezus ooit te hebben beschikt over een retourtje, maar of Baghdadi ook tot deze categorie uitverkorenen mag worden gerekend is de vraag. Vooral toen in juli 2008 de woordvoerder van het Amerikaanse leger in Irak, generaal Kevin Bergner verklaarde dat Baghdadi helemaal niet bestond. Hij was uitgevonden om Het Schijthuis tussen de Eufraat en de Tiger een gezicht te geven.
24 april 2009. De Iraakse autoriteiten delen mee, dat Baghdadi door het leger bij de vaatdoek is gegrepen en in een kruipruimte is gemieterd. Hoe hij daar ooit levend is uitgekropen om vervolgens op 18 april 2010 voor zijn klus te worden geschoten tijdens een potje klaverjassen met een andere vertegenwoordiger van Captain Caveman vertelt de story niet. Maar die is op zijn minst vergelijkbaar met de wonderen die ons zowel in de Bijbel als in de Koran worden voorgeschoteld. En zoals dat ons betaamt in dit soort zaken: je moet het geloven willen. Merkwaardig is wel, dat dit nieuwe geloof exclusief verbreid wordt door de mainstream pers. De moderne predikers.

  • Datum: .

donderdag 22 april-2010
We zijn er vandeweek al eerder over gevallen. Over de irritante slaafsheid waarmee onze mainstream jongens en meisjes het nieuws dat ze van allerlei overheden krijgen voorgeschoteld op ons bord schuiven. Een paar dagen geleden fileerden we al het bericht over de dood van Abu Omar a-Baghdadi, die allang dood was, cq. in een Irakese kruipruimte zat cq. niet bestond.
En dan nu weer het slappe geswaffel van Gerard Bouman. Het opperhoofd van de AIVD, die desnoods journalisten laat afluisteren of op de grill laat leggen om aan de weet te komen wie hun bronnen zijn.
Deze supersmurf wist ons deze week te vertellen dat zijn speurneuzenvehikel meer luitjes naar baardlanden gaat sturen om op eigen kracht aan de weet te komen of Captain Caveman van plan is met een 737 de Martinitoren aan flenters te vliegen. Aanleiding was de attack van de ballenbomber van eind vorig jaar. Volgens Gerardje was dat het bewijs voor het groeiende gevaar op islamitisch terrorisme in Nederland.
De ballenbomber! Dat was een valse vlagoperatie Gerard!! Dat weet je toch!! En we hopen toch niet dat je straks ook nog met de oh zo vervaarlijke tietenbombers komt aanzetten om je budget in stand te houden. Dat kan je misschien nog verkopen aan de mainstream, maar niet aan ons. We houden je in de gaten Gerard. Dus pas op wat je zegt.

  • Datum: .

zondag 25 april-2010
Als er een plek is op aarde waar Gerard Bouman, de grote smurf van de AIVD, zijn oor of zijn twee oren te luisteren kan leggen om ons te behoeden voor een gebaarde actie rond de Martinitoren, de Noord-Zuidlijn of de Efteling is 't Georgië. Het land van de in de States opgeleide Mikhail Saakashvili. En niet te vergeten zijn Zeeuwse meisje. Een asset die zelfs onze tante Truus had kunnen aanbevelen en die heeft nooit kunnen doorstuderen omdat thuis de koeien gemolken moesten worden.
Nu we het toch over de gepatenteerde Georgische stropdassenvreter hebben, hij had vandeweek weer wat nieuws te boeren en de mainstream publiceerde er meteen weer flink op los. Mikhail's speurneuzen zouden een clubje buitenlandse onverlaten in een kruipruimte hebben gesodemieterd, nadat ze waren betrapt met een puntzakje verrijkt uranium. Rijp voor de verkoop. En waar kwam dat zakje vandaan? Uit dat gore Rusland. Via de afgescheiden provincies Abchazië en Zuid-Ossetië. Aanvullend vroeg onze democratische potentaat tussen voorgevel en botoxheuvels ook om meer Amerikaanse hulp. Zucht. Moskou ontkende en vroeg om bewijzen voor het hele verhaal. Tot nog toe zijn die uitgebleven. Zucht. Zucht.
Het beroerde is, dat Mikhail's speurneuzen misschien inderdaad op een firma zijn gestoten die geheimzinnig in de weer was met een puntzakkie verrijkt uranium, maar waarvan de directie niet vol zat met volbloed Ruskies. In dat verband herinneren wij ons nog als de dag van eergisteren een artikel van collega Gordon Thomas over deze vrolijke materie, waarin de vondst van zo'n zakkie met 5 gram verrijkt uranium werd gemeld in Parijs. Was afkomstig uit een centrale in de Oeral en de DHL via Kazakstan werd verzorgd door de Russisch-Israëlische mafiabaas Simeon Moglivich. Het pakketje bleek bestemd voor de Mossad-leden Loeb, Salfati & Ekwella, die reisden met papieren die waren verzorgd door de heren Robert Maxwell en Edmond Safra. Beiden geen vreemden in Tel Aviv en ook beiden op merkwaardige wijze richting Petrus vertrokken.
Nou het mooie, de zaak kwam indertijd aan het licht dankzij de toenmalige Nederlandse speurneuzenvereniging Intel-1. Gevestigd op het marinecomplex bij het Centraal Station, waar later nog een Somalische mevrouw tijdelijk werd ondergebracht, nadat ze Mohammed had geoliebolliseerd. Om de schade beperkt te houden verklaarde de Mossad-leiding schielijk, dat ze tot de aankoop van het nucleaire materiaal was overgegaan om het goedje van de markt te houden. Kan. Een beetje lullig was wel, dat het betrokken zakkie later stiekem via Schiphol naar Dimona verhuisde. En dat was niet om een handvol peertjes in Jeruzalem van stroom te voorzien.
Toegegeven, het is een gedateerd verhaal. Maar in de tussentijd is er geen spat veranderd. Gevoegd bij het feit, dat het sinds de mislukte aanval van Georgië op haar losgeschroefde gebieden in augustus 2008, de Mossad haar positie in het land van Mikhail en het meisje drastisch verstevigd heeft. Kortom, gefundenes Fressen voor onze Gerard. Kunnen wij tenminste rustig ons pilsie blijven pakken rond de Martinitoren en in de Efteling. En kunnen we in 2028 rechtstreeks van Amsterdam-Noord naar Amsterdam-Zuid. Proost.

  • Datum: .