Skip to main content

Strakjes zingt een koene piloot in zijn gloednieuwe F35:

It's in the air this funny feeling everywhere,
That makes me sing without a care today,
As I go on my way, it's in the air.

Hoopt dat blonde Plasje van Defensie in Den Haag. En hoop doet leven nietwaar. Maar wie dit leest wordt het zwaar te moede. Want je kan wel vragen om meer meloenen voor Defensie vanwege die geweldige dreiging aan de oostgrens van het Vierde Rijk, maar het zal toch niet zo zijn dat die meloenen worden besteed aan een lawaaipapegaai die rondvliegt met een wit stokkie voor zich uit en al uit de lucht kan worden gehaald door een eenvoudige Russische sperwer met mantelzorg. Want dat kan je niet verkopen aan iemand die hoopt, dat ie onder de 180 piek per maand blijft om naar de voedselbank te kunnen. Alvast een prettig weekend.

  • Datum: .

Dat ding is gewoon kut. Kan je met veel lawaai een proefvluchtje laten draaien boven Ljouwerd. Maar die F35 blijft kut. En nu er weer wat poen voorhanden is zal ook dat blonde meisje dat minister van Oorlog speelt ook haar hand gaan ophouden. Zeker weten.Om het materieel weer op sterkte te brengen. Heel erg nodig, want de Russen komen. Nou weten we niet of er een apart potje is voor die nieuwe kist met het kutsyndroom. Zo niet, dan moeten die middelen om dat syndroom te bestrijden ook uit het overschotje komen dat Jeroen Poepaanjeschoen heeft opgespaard. En wees eerlijk, wat hep je eraan dat een paar ouwetjes het beter krijgen in hun verzorgingshut als de rest van de bevolking weerloos is bij het binnenvallen van dat zootje ongerief uit Centraal-Azië?
Wij zijn tot deze tirade gekomen bij het lezen van dit artikel. Recht uit de bek van het Amerikaanse paard: dr. Michael Gilmore. Zou zoiets doordringen tot onze vertegenwoordigers aan de Hofvijver? Of de vier koters in het tijdelijke klasje van haar van Schippers. En zo ja, wat doen ze daar dan mee? Wat denkt u? Laten wij dat nou ook denken. Stay tuned.

  • Datum: .