dinsdag 15 juli-2014
Schande. Dat die moslima's vandeweek in Den Haag met swastika's en ISIS-vlaggen liepen te sjouwen. In gezelschap van een paar kamerleden. Om respectievelijk Israël te beschuldigen van Nazi-praktijken en de baarden van ISIS als de brengers van het licht. Bibi Wilders en de gristelijken zijn van plan Ivo daarover te grillen, want vrije meningsuiting is een groot goed, maar er zijn grenzen. Nou vinden wij swastika's in het Nederlandse straatbeeld geen reden om “waar is het feestje?” te brullen. Maar van de gebeurtenissen in de Gaza-strook krijg je ook geen confettigevoel. En dan mag Bilderfransie Timmermans boeren dat Israël het recht heeft om zich te verdedigen, maar heeft Hamas dat dan niet als de buren zich blijven schuldig maken aan het illegaal uitbreiden van hun Lebensraum en de oorspronkelijke Palestijnse bewoners min of meer dwingen om op te lazeren? Daarnaast zouden wij graag de mening van Bilderfrans willen horen over een paar imposante uitspraken uit het recente verleden van twee stutten van de Israëlische samenleving. Zo verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Eli Yishai in 2012 het volgende. Komt ie:

"We moeten Gaza terugrammen naar de Middeleeuwen. De hele infrastructuur inclusief wegen en water moet worden vernietigd”.

En de econoom Gilad Sharon, de zoon van, sloot zich daar enthousiast bij aan. Kwootje. Komt ie:

"We moeten heel Gaza platgooien. De Amerikanen stopten niet bij Hiroshima. De Jappen gaven zich niet snel genoeg over. Dus kwam ook Nagasaki aan de beurt. Gaza moet zonder electriciteit komen te zitten, zonder benzine, zonder voertuigen. Niks”.

Nou is er bij uitvoering ervan officieel sprake van oorlogsmisdaden, maar kan je daarmee Eli en Gilad als nazi's kwalificeren? Misschien ook een leuke vraag om bij Ivo op zijn Haagse bord te smakken. En nou we toch in Den Haag zijn. Daar zetelt dat bureautje dat foei moet roepen als baarden of andere inferieure kloothommels het lef hebben bio-chemische wapens te gebruiken bij de poging een deel van de cake te veroveren. Op dit moment gebruikt het met "ons" geassocieerde Israël de zogenaamde DIME-bommen (Dense Inert Metal Explosives). Die bevatten kankerverwekkende versnaperingen als wolfraam en depleted uranium en veroorzaken wonden die bij de huidige stand van de wetenschap niet te genezen zijn. Maar ze hebben wel het immense voordeel dat de collateral damage beperkt blijft. Iets hierover gehoord van Bilderfransie? Bibi? De Gristelijken? Het bureautje? U kent het antwoord al. Is het gebruik ervan nazistisch te noemen? Tsja.
Brengt ons bij een andere brandhaard: Oekraine. Voor wie het gemist heeft: daar heeft een coup plaatsgevonden. Daarbij was een dragende rol weggelegd voor de neo-nazibeweging, waarvan de leden triomfantelijk te pas en te onpas een zootje vlaggen met licht afgezakte swastika's met zich meedroegen. En denk nou niet, dat ze na de coup aan invloed hebben ingeboet. Njet, njet. Recentelijk liet de van oorsprong Joodse premier Yatsenyuk naar aanleiding van een dodelijke aanval van de “rebellen” het volgende uit zijn bek vallen. Komt ie:

"De daders zijn Untermenschen die uitgeroeid moeten worden. Ons land moet gezuiverd worden van het kwaad”.

Daarover een duidelijk Haags statement gehoord? Wij ook niet. Wel dat Putin een klootzak schijnt te zijn. Zal wel.

  • Datum: .

donderdag 17 juli-2014
Oei. Wat waren ze boos, die EU-parlementariërs. Nou ja, niet allemaal. Een flink plukje. Waar ging het over? Nou, een Poolse ultra-rechtse rakker, ene Janusz Korwin-Mikke, vergeleek de 20 meloen werkelozen binnen de grenzen van het Vierde Rijk met de vier meloen “negers” die in de USSA hun magere job kwijtraakten toen president John Kennedy indertijd het minimumloon invoerde ter bescherming van de witte werkers uit het noorden van het land. Janus: “En nu hebben we twintig miljoen Europeanen die de negers van Europa zijn. Ze worden behandeld als negers”. Dat is nog eens iets anders dan een discussie over Zwarte Piet, maar het geeft wel een trend aan. En Janus mag zich komen verantwoorden bij parlementsvoorzitter Martin Schulz, die zelf ooit door de Britse dwarsligger Nigel Farage een Duitse kampbeul werd genoemd.
Pek en veren dus voor de Poolse Janus als het aan sommige parlementaire debaters ligt. Van wie we overigens weinig hebben vernomen toen neo-nazi's en Bandera-aanbidders een door de EU en de USSA geënsceneerde coup pleegden in Kiev en sindsdien onder leiding van oligarchen van Joodse bloede bezig zijn met een etnische zuivering van Oost-Oekraine. Maar dat zien we waarschijnlijk verkeerd.
Iets anders. We hopen spoedig te vernemen wat diezelfde verontwaardigde parlementariërs denken over deze uitspraak. Komt ie:

“Ze moeten allemaal sterven en hun huizen moeten met de grond gelijk worden gemaakt, zodat ze niet langer terroristen ter wereld brengen. Ze zijn allemaal onze vijanden en hun bloed moet aan onze handen komen te zitten. Dat geldt ook voor de moeders van terroristen die al dood zijn”.

Komt uit het lieve mondje van het Israëlische parlemenstlid Ayelet Shaked. En ze doelde op alle Palestijnse moeders, die in haar ogen “kleine slangen” baarden. Nou zijn wij maar eenvoudige gojims, die ooit deemoedig een bezoek hebben gebracht aan het huis van Anne Frank. Vind u het gek dat we deze uitspraak van mevrouw Shaked dan even niet kunnen wisselen? Is ook hier sprake van een trend? We zijn bang van wel (1). Met ondermeer als gevolg, dat Joodse kinderen in Amsterdam extra beschermd moeten worden. God, wat een kutwereld. Stay tuned.

(1) Trap onze zoekmachine aan en zoek dan de kleine serie “Prikkeprik” op. Gaat over de lotgevallen met een Blut-und-Boden-sausje van Ethiopisch-Joodse moeders.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch