Corona mia! (001)

 Door Jan Portein.

Wat doe je als je zit te wachten op Godot? Naar de glazen tiet loeren. Met elke dag een nieuwe ampul vol verhalen over Covid 19 en haar gevolgen in de samenleving. Kapje op, kapje af. De ondergang van de horeca. Opgesloten ouwetjes. Gele landen. Oranje stranden. Campings zonder schijthuis. Minister Grapkeutel aka de vijfde Beatle. Zwart (!) rijden in het openbaar vervoer. Alcohol op de Wallen. De H van Handhavers. Anderhalve meter tussen de soep, het entrecootje en de vla. Lekker thuis werken. De race naar het vaccin. Enzovoort enzovoort. Wie echt iets meer wil weten over het ontstaan van al deze ongein raden we aan om deze serie eens naar binnen te lepelen: “All Roads lead to Dark Winter”. Zware kost misschien, maar voor de zoveelste keer kom je erachter dat je besodemieterd cq. in slaap wordt geholpen. Happy reading. Stay tuned.

  • Datum: .

Corona mia! (002)

En wij maar wachten op een vaccin. Moet u dit even lezen. Toegegeven, dat spul komt uit Rusland en daar kunnen ze niet eens een fatsoenlijk werkende Novichock in elkaar hangen. Maar toch. Stay tuned.

  • Datum: .

Corona mia! (003)

Door Jan Portein.

Niet zo lang geleden laadden onze groene snuffelsmurfen een flinke zeperd. Mocht het nieuws daarover uw zeefbeen al zijn gepasseerd dan kunt u hier de boel nog even naar boven halen. Uiteraard eindigde de interessante affaire met een door minister Grapinthehouse verboden sisser. Voornoemde smurfen hadden dat niet mogen doen, maar anders zitten ze toch maar uit hun neus te kluiven. Een soort bezigheidstherapie dus. Niks om ongerust over te wezen. Maar wat trof ons oog vandaag? Dit! Toeval? Our ass. Stay tuned.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch