Skip to main content

Het is maar armoedig gesteld in Nederland. In de USSA gieren ze van pussy grabben via een gouden douche naar ketsen in Hollywood en in Engeland hebben ze het koterhopsen nog niet eens achter zich gelaten of er is een nieuwe seksbom ontploft onder de kont van de conservatieve partij.
Lees en hijg daarna maar even rustig uit. Krijg je ooit zoiets voorgeschoteld over Buma? Dat ie af en toe lekker bonkt met Mona of zo. Of dat Geert heeft liggen vozen met Pamela Geller. Nee. Je leest of hoort hooguit dat Mark Damesfiets thuis graag in zijn niksie rondhobbelt of zwartwit fillempies draait met Jort Bretels. En een eeuw geleden dat Aatsje Melkert zich af en toe in het leer begaf, Jack de Vries een container indook en Pim een paar Marokkaantjes niet versmaadde. Maar jezus, wat stelt dat voor? Geen hol. Die Calvijn wordt bedankt.

  • Datum: .

En dat is een. De Britse minister van Defensie Michael Fallon heeft de zak genomen. Hoewel er geen sprake was van wippen. Hij had in de knie van een radiojuf geknepen in 2002. Daarna had ie wel zijn excuses aangeboden, maar de kneep kwam eerder deze week toch boven de waterlinie. En Michael sneuvelde. Mocht u een niet te stuiten interesse hebben voor deze affaire, leef u hier lekker uit. Stay tuned.

  • Datum: .

Mark Garnier heet ie. En hij is momenteel de Britse minister van Handel. Meneer staat in het zonnetje omdat naar buiten is gerold dat hij zijn secretaresse in het bijzijn van anderen “Sugar Tits” noemde. Kan je vinden dat zoiets geen reet voorstelt, maar als je met diezelfde secretaresse naar een seksshop stapt om haar twee vibrators te laten kopen wordt het wat heavier. Het ene apparaat was bestemd voor zijn echtgenote, het andere voor een mevrouw uit zijn kiesdistrict.
Mark bleef overigens tijdens de transactie buiten voor de shopdeur staan. Dat die secretaresse zo gek was om die twee truttenschudders te kopen zal te maken hebben gehad met haar stukje werkgelegenheid. En die speaker in het parlement maar roepen “Order. Order”. Het is een zootje aan de overkant van het plasje. Stay tuned.

  • Datum: .