dinsdag 6 september-2005
Junior heeft het niet van een vreemde. Waarschijnlijk van zijn moeder. Tijdens de tournee die haar man en Bill Clinton sinds kort maken om geld bij elkaar te harken voor het herstel van New Orleans en omstreken kwam opoe Bush in het Astrodome van Houston namelijk tot een uitspraak die zo van haar zoon kon zijn. Desgevraagd zei Barbara in een uitzending van National Public Radio dat bijna iedere evacuée die zij tot dan toe in het stadion had gesproken van plan was naar Houston te verhuizen. So far, so good. Maar ze voegde eraan toe:
"Wat ik hoor -en dat is wel een beetje beangstigend- is dat zij allemaal in Texas willen blijven. Iedereen is zo overdonderd door de gastvrijheid. Veel van de mensen hier in de arena hadden trouwens toch al bijna niets, dus eigenlijk is dit uuuuh nog niet zo beroerd voor ze”.

Je zal zo’n dynasty-moedertje hebben. God bless America.

  • Datum: .

donderdag 8 september-2005
Nog effe terug naar de heldere uitspraak van opoe Bush dat die in Houston bijeengedreven slachtoffers van Katrina eigenlijk nog goed af waren (1). De plotseling buitengewoon alerte msm-jongens die af en toe over de drempel van het Witte Huis mogen komen om voorgebakken vragen te stellen gingen er gisteren meteen tegen aan. Vroegen aan de perstoeter van de presidentiële stulp of Bush het eens was met zijn moeder. Zegt die leut met vingers:

“Ik denk dat haar uitspraak is gebaseerd op uitlatingen van een of meer personen die met haar hebben gesproken. Mensen die hulp nodig hadden, traumatische dingen hadden meegemaakt en een uiterst moeilijke tijd achter de rug hadden. En nu krijgen ze plotseling geweldige hulp in een paar toevluchtsoorden in Texas”.

Ja, ja, waar zo’n Katrina al niet goed voor is.

(1) Zie Bushies (1) van dinsdag jl.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch