Skip to main content

woensdag 3 september-2008
Er komt een intrigerend en controversieel boek aan. Heet "Boogeyman". Is van de hand van de anti-globalistische onderzoekjournalist Peter Stuivenberg. En wordt op de markt gezet door uitgeverij Elmar. Gaat over de beslissende rol die met name het bankiersgeslacht De Rothschild en aanhang zouden hebben gespeeld bij het in elkaar frutselen van een paar frisse wereldoorlogen. Inclusief de derde, waarvan de contouren inmiddels langzamerhand in zicht komen rond de Perzische Golf.
Volgens een recent artikel van de ouwe CIA-knuppel Arnaud de Borchgrave lag het binnen die context in de bedoeling, dat Israel vanaf twee vliegvelden in het zuiden van Georgie een paar jolige militaire faciliteiten in Iran zou platgooien. Het daarvoor benodigde vliegend materiaal zou volgens Arnoud eerst via het Turkse luchtruim naar de betrokken vliegvelden worden overgeheveld. Ja, ging allemaal niet door omdat de echtgenoot van ons Zeeuwse meisje het ineens nodig vond om Zuid Ossetie plat te gooien met clusterbommen en ander ongerief. Wie daarvoor het groene licht heeft gegeven is onduidelijk. Jerusalem kon het dus even schudden, maar wat stoomt er nu ineens oostwaarts op? De halve Amerikaanse vloot. Mogelijk om de met staatsgeheimen overladen speurneuzen van De Telegrof hun gelijk te bezorgen: een Amerikaanse aanval op Iran. En mogelijk de trigger tot die door Peter Stuivenberg voorspelde Derde Wereldoorlog.
Waarom zijn de VS altijd zo aardig als het om Israel gaat? Is het liefde? Is het schaamte? Of is het toch iets anders? Keren we terug naar de Boogeyman, pagina 133:

"... Een derde groep die sterk wordt gediscrimineerd is de Joodse bevolking. In het boek "While six million died" schrijft Arthur Morse "dat de geallieerden met hun klungelig en verraderlijk gedrag Adolf Hitler in de kaart spelen". Hij zegt er niet bij "opzettelijk", alhoewel de "Boogeyman" (De Rothschild-clan, red. KM) geen zier geeft om de holocaust, terwijl hij volledig is geinformeerd over wat er gebeurt. Sinds 1933 publiceert de New York Times allerlei verhalen over de nazi-aanvallen op Joden en hun bezittingen, varierend van het optreden van doodseskaders tot concentratiekampen. Toch openen Roosevelt en zijn minister van Buitenlandse Zaken Cordell Hull (toentertijd in Nederland ook wel Cor de Lul genoemd, red. KM) niet de grenzen om Joodse vluchtelingen binnen te laten. Zelfs na de Kristalnacht in 1938, wanneer de nazi's 20.000 Joden oppakken en naar Dachau en Buchenwald sturen, beweegt Roosevelt geen vinger. In 1939 weigert hij zelfs een petitie te ondertekenen die 10.000 Joodse kinderen kan redden en stuurt hij het passagiersschip de St. Louis met 936 Joodse vluchtelingen terug. Roosevelt weet precies wat zich in Europa afspeelt. Alle plannen die Hitler bedenkt komen op zijn bureau. De ligging van de concentratiekampen is bekend, maar geen vliegtuig gooit er een bom op. Pas in januari 1944 keurt Roosevelt de oprichting goed van een War Refugee Board. Zij het dat hij vergeet deze club voldoende geld te geven, zodat ze hun werk niet kunnen doen.
Dit betekent eenvoudigweg twee dingen: Of de Boogeyman wil dat Joden in groten getale omkomen of hij wil met de holocaust als dreigement de emigratie van Joden naar Palestina bevorderen teneinde een Israelische staat in een Arabische omgeving te vestigen. Dit laatste, om, indien het hem uitkomt, een Derde Wereldoorlog uit te lokken
".

En al dit fraais om tot een nieuwe wereldorde te komen. Onder leiding van de Boogeyman en zijn gevolg uit Bilderbergcontreien etcetera. Nou zullen er heel wat luitjes zijn die na het lezen van het boek Peter zullen aanraden zich te laten nakijken. Of erger. Maar gelukkig leven wij in een land waar de vrijheid van meningsuiting nog hoog in het vaandel hangt. Behalve misschien in Den Bosch. Stay tuned.

  • Datum: .

zaterdag 13 september-2008
Geloven wij goddomme al die tijd dat Jezus in het jaar 1 voor Christus onbevlekt ontvangen is door zijn moeder, gaat zo'n Paul Verhoeven schrijven dat Maria heeft liggen stoeien met een of andere Romeinse soldaat. Al dan niet naar eigen believen. En dat ons kindeke later helemaal niet is uitgegroeid tot een zachte zool, maar tot een soort revolutionaire Soldaat van God. Nee, nee, het gaat niet om een filmscenario. Het gaat om een serieus boek. En Paul heeft daar heul wat speurwerk voor verricht en vervolgens zijn bevindingen soepeltjes tussen de voor- en achterkant geperst.
De vader van Trijntje Oosterhuis en een wit boordje deden gisteravond voor de buis kond van hun verbijstering. Paul had volgens hullie geen moer van de boodschap van die vier antieke Jehova-getuigen begrepen. Maar ja, hij was natuurlijk vrij om zijn opvattingen op zijn harde schijf te zetten en ze na wat husselen op de markt te smakken. Dat natuurlijk wel. Nou keken Trijntje's vader en dat boordje er wel heel zuur bij. Dus raden wij Paulus aan om een vakantie op de Veluwe even uit te stellen en zeker niet naar Rome af te reizen. Voor je het weet heb je een kale gek van Opus Dei achter je reet aan en word je bizar gekeeld in de buurt van de Mona Lisa.
Dezelfde goeie raad zouden wij willen geven aan Peter Stuivenberg. De schrijver van het boek "De Boogeyman". Al moeten we de Veluwe misschien vervangen door Mokum en Rome door Eilat. Want we weten bijna zeker dat meneer Soetendorp en een stropdas van de voormalige Binnenlandse Strijdkrachten of zo wel zuur voor de buis zullen verschijnen bij het neersabelen van zijn geesteskind. En het Louvre zal in het geval van Peter niet van toepassing zijn, maar in een synagoge kan er ook van alles met je gebeuren. Geintje. Maar als je in de context van een conspiracy, waarbij het bankiershuis De Rothschild en zijn discipelen al eeuwen bezig zijn met het in elkaar knutselen van een eigen wereldorde via revoluties en een stel frisse oorlogen, dan kan je enige eilie verwachten (1). Vooral als je daarbij ook nog de Protocollen van Zion voorbij laat komen (2). Aangevuld met het sappige verhaal rond Sidney Warburg (3) en de o zo intrigerende vraag hoeveel joodse mensen nou precies door de Nazi's zijn omgebracht tijdens de Holocaust. Kan in oktober nog heel gezellig worden. Fasten your seatbelts.

(1) Zie ook aflevering 1 dd. 3 september 2008.
(2) Zie Google
(3) Vgl. Sydney Warburg en Karl Hammer Kaatee, "De geldbronnen van het nationaal-socialisme, drie gesprekken met Hitler", uitgeverij Elmar, ISBN 9789038918426

  • Datum: .