zaterdag 21 augustus-2010
Af en toe duikt in onze kolommen de naam op van de Council of Foreign Relations (CFR). Een Amerikaans denkvehikel dat in 1921 is opgericht om polletieke en geestelijke cq. geestige leiders in de wereld in aanraking te brengen met het sprookjesboek van Washington. Vol wondere verhalen over het hoe en waarom van de Amerikaanse buitenlandse polletiek.
Het tegenwoordige team van voorlezers bestaat ondermeer uit Madeleine Albright (een schoothond van Bill Clinton), Sylvia Mathews Burwell (een schoothond van Bill Gates), Henry Kravis (1), Jami Miscik (een schoothond van Henry Kissinger), Colin Powell (WMD-specialist), David Rubenstein (Carlyle-topper) en David Rockefeller (man achter de kassa). Om eens wat te noemen en om over vroegere vertellers zoals George Soros en zijn schoothond maar te zwijgen.
Typisch jongens en meisjes van de gestampte globaliseringspot, die driftig wordt uitgeserveerd in eenvoudige restaurants als de Rockefellers Brothers, Rockefellers Philantropy, Rockefellers Brothers Fund, de Ford Foundation en de Carnegie Corporation of New York. Die verdienen daar erg aardig aan, maar ze willen altijd meer. Aard van het beestje. Daarom stieken ze allerlei p.r.-clubjes om hun gestampte pot nog populairder te maken dan MacDonalds, Coca Cola en andere verworvenheden. Desnoods religieuze clubjes, zoals bijvoorbeeld de American Society for Muslim Advancement (ASMA). En laat deze hoestbui op wielen nou de 100 meloen dollar hebben gefourneerd aan het Cordoba Initiative. Voor de aankoop van het gebouw in Manhattan waar Geert Wilders zich momenteel zo druk over maakt. Jawel.
De initiativenemer is Feisal Abdul Rauf. Zoals al eerder gemeld een gematigde muslim, met bloeiende contacten binnen het ministerie van Buza en verschillende snuffelorganisaties. Zowel onder Bush als onder Obama. En ook niet onbelangrijk: Abdul is lid van de World Economic Forum's Council of 100 (2) en de religieuze adviescommissie van... de Council of Foreign Relations. En tegen dit soort hoge bomen staat straks op 9/11 onze verdwaalde keeshond uit Venlo aan te pissen en aan te blaffen. Aaaaaaach.

(1) Het baasje van de roversfirma KKR. Henry stond onder meer model voor Gordon Gekko ("Greed is good") en staat op goeie voet met Bildermamma Beatrix.
(2) Een onderdeel van de bende van Davos, dat een stekje vol liefde tussen de westerse en de muslimwereld water geeft. Abdul houdt samen met een lading Saudische prinsen en vertegenwoordigers van Rockefellers Brothers Foundation, IBM en meer van dat moois elk jaar de gieter vast.

  • Datum: .

maandag 23 augustus-2010
Neenee. Af Geertje. Koest. Ophouden met pissen en blaffen. Braaf. Braaaaaf.
Gaan we de lezers eerst even iets meer vertellen over de poen voor die Ground Zero moskee. Nou ja, moskee. Cultureel centrum.
In ons vorige stukkie hadden we het erover dat de boel was gefinancierd via de ASMA (American Society for Muslim Advancement). Onder andere door vehikels van de Rockefellers, die zo graag samen met Bildermamma en andere hotshots van onze aardkloot één grote krentenbol willen maken. Met de krenten dan natuurlijk voor hullie.
Moeten we even fijntunen. Wij meldden al in onze eerste bijdrage van zaterdag jl. dat initiatiefnemer Feisal Abdul Rauf dikke mik was met de Rockefellers en hun aanhang. Via de Council of Foreign Relations en de World Economic Forum's Council of 100. Wij vonden uit dat in dat laatste hobbelpaard van Troje ook een plukje Saudische prinsen zat. Een van die jongens blijkt een mondvol te wezen. Ene Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz. Maar laat die prins nou ook ruim 300 duizend dollar te hebben bijgedragen voor het inrichten van een aparte stand in Rauf's geloofsbijenkorf op Manhattan. Jawel. Heet de Muslim Leaders of Tomorrow.
Kan je zeggen, ja en? Maar nou het gekke. Waleed heeft zeven procent van het aandelenpakket van News Corporation in zijn pocket. En News Corp. is de moeder van Fox News. Een populaire Amerikaanse nieuwszender, die net zoveel muslims serveert als Kentucy Fried zijn chickens. En die Geertje bij een eerdere gelegenheid al eens flink in het openbaar liet blaffen tegen het wereldislamisme. Kunt u het volgen? Ja, wij ook.
Zo Geertje, ga nu maar weer pissen en blaffen. Goed zo jongen. Goed zo. Mag je op 9/11 weer kunstjes doen voor Fox.

  • Datum: .

maandag 27 februari-2012
Remember, remember the 11th of September? Welk jaar? 2010!!!! De dag waarop ons nationaal meldpunthoofd zijn minutes of glory beleefde tijdens zijn anti-moskee oratie in de buurt van Ground Zero. De categorie brievenbuspissers, kopstoters en ander ongerief was zo trots als een hok met ouwe apen. Bibi ook. Wist ie veel.
Wij hebben hem in de periode voor die oratie al min of meer gewaarschuwd, dat ie voorzichtig moest zijn, want hij kon wel eens tegen een paar ballen aantrappen met een inhoud waarvan de gelijknamige Nigeriaanse bomber een stijve joekel zou hebben gekregen. Zo wezen we erop, dat de initatiefnemers tot het inrichten van een Mo-centrum in hartje Manhattan onderandere gestiekt werden door de Council of Foreign Relations (1). En als er een club zit volgestouwd met globalisten of the worst kind en in staat van emeritus verkerende topsmurfen dan is het die Council wel. En als je geloof mag hechten aan de leaks die zeer recentelijk naar buiten zijn geschoven stinkt de zaak nog erger dan een dump van Trafigura. Als u effies tijd hebt dan kan u zich hier uitleven. Stay tuned.

1. Zie eerdere afleveringen

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch