Skip to main content

dinsdag 24 juli-2012
Ook fijn. In Colombia is er een nieuw verwarrend middel in de handel. Heet scopolamine aka hyoscine aka “de duivel’s adem”. Het elimineert binnen een kwartier je eigen wil en je geheugen en hoe heerlijk nou, je ruikt het niet en smaak zit er ook niet aan. Dus als je een ommetje maakt in Bogota en iemand blaast het spul in je gezicht loop je een goeie kans op een onvrijwillige beurt, een onvrijwillige aanval op je spaarvarken of een onvrijwillig afstaan van een orgaan dat je in principe wel kan missen. Ook de weg van de pina colada wordt wel gebruikt om consumenten in de gewenste stemming te brengen. Bij wat heftiger gebruik zie je Yuri van Gelder aan voor Jezus Christus tijdens zijn kruisoefening. En ja, ga je nog verder, dan ligt een odeetje in het verschiet.
Naar verluidt zouden de CIA en andere geheimesmurfenorganisaties het middel ondertussen ook ter hand hebben genomen om willekeurige luitjes aan te zetten tot minder vrolijke activiteiten. Ook al omdat ze daarna zich toch niks meer herinneren. Het is gek, maar denkt u nou ook ineens aan die rare bioscoopbezoeker in Aurora? Nee? Nou, wij wel.

  • Datum: .

vrijdag 27 juli-2012
James Holmes leest Kleintje Muurkrant. Dat moet zo wezen. Want wat boert het Spaanse hondenblaadje van Sjuul Paradijs vanochtend? Dat de Joker van de Batmanpremière in Aurora zich geen hol meer herinnert van zijn dodelijke optreden. En dat is precies waar wij afgelopen dinsdag al een leuke prelude op loslieten. In verband met het in gebruik raken van het verwarrende middel scolopamine. Als je dat in neusgaten krijgt of in je buikorgel na het drinken van een exotisch drankje raak je binnen een kwartier flink van de wereld en doe je alles wat je wordt opgedragen. En als die rommel is uitgewerkt herinner je helemaal niks meer.
Natuurlijk, er is meer van dit soort mind control rotzooi in omloop, maar het was ook maar een voorbeeld. Vraag is wel of James de zoveelste eenzame wolf is, die door duisterlingen op pad wordt gestuurd om voor een of ander minder gezellig doel de boel stevig op stelten te zetten. Conspiracy? Onzin? Denk aan Nijvel en je weet beter. Stay tuned.

  • Datum: .