Skip to main content

Remkes (002)

26 maart 2017

vrijdag 12 november-2004
Tsjongejonge. Wat liep die Van Aartsen met zijn sabel te rammelen voor het debat van gisteravond. Als Remkes niet fatsoenlijk kon uitleggen waarom Theo van Gogh onbeschermd over straat fietste dan kon zijn eigen minister van Binnenlandse Zaken opzouten. Allemaal Haags gelul natuurlijk. Window dressing. De uitleg van Remkes was net zo warrig als het haar van Theodor Holman bij windkracht 10. En wat gebeurde er? Remkes mocht blijven!!

Blijkbaar had niemand even de moeite genomen om naar onze site te kijken. Dan was misschien een beetje duidelijk geworden waarom Remkes gisteren zo warrig was. Maar we beloofden nogiets meer en wat we beloven doen we. Zand, de man die in Kleintje Muurkrant de columns verzorgt, stuurde ons zijn nieuwe geesteskind toe. Een column over vriend Remkes, die alsvolgt luidde:

De Remkes Groupies, yeah, yeah

De man met een rotschop in de benen; de man die alcohol en werk moeiteloos kan combineren; de man die kampioen is in het voor zijn beurt spreken; de man die nog meer lekt dan de medewerkers van zijn eigen AIVD; die man die blijkt onweerstaanbaar voor vrouwen. Niet allemaal, maar toch wel genoeg voor een flinke optocht.

Kleintje is, uiteraard, de laatste om dit op zijn Balks of Dons te veroordelen. De man is single, niet echt relevant maar prettig voor Balk. Promiscuïteit is een deugd dan wel een privé-aangelegenheid. Toch moet deze column geschreven worden. Het loopt namelijk de spuigaten uit. Weekendje Brazilië, weekendje Thailand, allemaal meerderjarige dames, dat wel. Maar welke dames, daar draait het om. En dat ook nog terwijl de wereld en zeker Nederland in brand staan.

Wat die gezellige ontmoetingen staatsgevaarlijk maakt is dat in een mengsel van beddengoed, alcohol en voor de beurt praten door de AIVD bij herhaling dames ontdekt zijn die niet vanwege de lust op een rotschop zaten te wachten, maar omdat ze als werknemer van een drugkartel (2x) en als werknemer van de Jihad (1x) gewoon aan het werk waren.

Een beetje met afgeklemde tenen loopt de AIVD nu de dames en aanstaande dames van het hoogste lek van Nederland voortdurend te screenen. Een staatsgevaarlijke minister die zelf object van onderzoek bij de AIVD blijkt te zijn, geeft leiding aan de strijd tegen de Jihad.

Maar goed, privé is privé, zand erover.

Zand


Wein, Weib und Gesang dus. Zelfs als de pleuris is uitgebroken. Een land krijgt wat het verdient.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017