Skip to main content

Top Trump-Putin (005)

24 juli 2018

De verbijstering van Links tot Rechts in Europa over de top in Helsinki is groter dan hij ooit geweest is onder een andere Amerikaanse president; terwijl Trump toch alleen deed wat hij al voor zijn verkiezing beloofd had. De experts wrijven hun ogen uit en proberen zich een houding te geven (bekijk hoe een draaikont wordt afgedroogd door de geweldige Karel van Wolferen (1). Ze gingen er van uit dat DC na 'verraad' en 'Pearl Harbour' door de Donald nu 'impeachment' zou doorvoeren met de Congresverkiezingen van 6 november in het vooruitzicht. De commentaren in Europa namen al een voorschot. De correspondenten uit Washington van onze "kwaliteitskranten" moesten hun lezers echter teleurstellen: na een hoop gekrakeel en misbaar is het geroep om afzetting verstomd. Alleen gedoodverfde verliezers in november durven Helsinki tot inzet te maken van hun herverkiezing. Waarom? Peilingen nu laten zien dat slechts 1% van de kiezers 'Rusland' als belangrijkste item ziet. Het uitnodigen van Poetin in Washington deze herfst was een volgende meesterzet om zijn tegenstanders wild te maken. Conservatief Newt Gingrich (niet verkiesbaar maar zeer invloedrijk) noemde Helsinki eerst 'de grootste fout van de president' maar moest op zijn schreden terugkeren met 'Okay'. Zijn achterban steunt Trump. Tot afgrijzen van MSBC en Wall Street Journal die een peiling lieten uitvoeren voor- en na- leverde na- 'de hoogste populariteit ooit' van Trump op (2)!  De warmongers in DC (zie ex-FBI chef Comey (3) hebben nu hun hoop op de Democratische kiezer gevestigd en roepen hen op 'niet de linkse kandidaten' te kiezen, 'want daar helpen ze Trump mee'.
In Europa zal de schok over Helsinki veel langer voortduren omdat, ondanks alle experts en correspondenten, traditioneel niemand een idee heeft van wat er zich in de VS afspeelt. Het interesseert ze gewoon niet. Ze geloven liever in hun theorieën dan in de werkelijkheid en omdat hun publiek onnozel is kwamen ze er tot nu mee weg. In Polen, Oekraïne en de Baltische Staten krabt men zich achter de oren. 'Onze Donald' (Tusk) heeft Polen en Oekraïne opgeroepen de onenigheid (over grenzen en de moord op 200.000 Polen door Oekraïners in WO2) te staken in deze 'noodsituatie voor Europa'. Alle hens moeten aan dek tegen Trump.
De hysterie die in de EU heerst over Rusland en Poetin bestaat in de VS niet bij de bevolking. Omdat ze MSM en DC wantrouwen. Dat is een realiteit die er hier maar niet in slaagt door te dringen. (WK)

(1) https://youtu.be/GnjEywEgoug
(2) https://www.theblaze.com/news/2018/07/23/watch-msnbc-panel-stunned-over-new-poll-that-shows-trumps-approval-at-all-time-high
(3) https://www.rt.com/usa/434056-comey-warns-democrats-socialism/

michiel kassies
Trump anxiety complex

https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/05/donald-trump-anxiety-psychology-politics-election-2016

JoopFinland
Trump wil oorlog met China. De moeder van alle oorlogen.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
24 juli 2018
Top Trump-Putin