Mr. Ponzi, I presume? (005)

02 april 2017
Hits: 424

vrijdag 27 mei-2011
Eerder deze week ging het er bij de rechtbank in Antwerpen weer ouderwets Maffiaans en Camorraans aan toe. Putten wij uit dit interessante artikel van collega Joris van der Aa op diens website vol avontuurlijke ondernemers en aanverwante ongemakken. De Italiaanse organisatie zou voor het op orde brengen van de financiƫn geleund hebben op de expertise van de in Georgiƫ geboren Aharon Antonshvili aka Alex de Jood aka Alex de Juwelier.
Kregen wij van uitermate ingevoerde bronnen een interessante tip over. Deze Aharon zou zich namelijk ook hebben beziggehouden met het wassen en strijken van de meloenen, die op irreguliere wijze waren vergaard door Mark Roberts. Een Antwerpse schuifelaar die rondhobbelde met het gestolen paspoort van een overleden Brit en via zijn frontfirma SP Traders Investors niet alleen een hele vloot aan goedgelovige investeerders een oor aannaaide, maar ook talloze meloenen rondpompte via Zwitserland, Oostenrijk en de Virgin Islands (1).
Zou goed nieuws kunnen zijn voor de smurfen van Interpol, die "Mark" nog steeds op hun verlanglijstje hebben staan. Wij zouden Aharon even aan het gebit rammelen. Stay tuned.

1. Zie deel 1 dd. 5 november 2009

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 424
Mr. Ponzi, I presume?

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch