Octopussy (394)

donderdag 6 mei-2010
Oké, je moet geen ouwe melkproducenten uit de sloot takelen. Want voor je het weet sta je voor de kadi wegens een gevalletje inbreuk op de privacy. Maar wie weet gaat die vlieger niet op bij het lichten van een jong vaarsje. Komt ie.
Volgens intimi uit het wereldje van Provada-generaal Flip Kerkhoven hield die ervan om op zondagmiddagen op vaarsjesjacht te gaan in het zwembad van Nieuwegein. Sommigen raakten niet gecharmeerd van oompje Flip, maar af en toe viel er toch een succesje te noteren. En soms zelfs een ernstig succesje. Zo wierp ooit een uiterst gecharmeerd vaarsje zich in de Prins Bernhardstraat in Vianen voor de voiture van ons Flipke.
Hoe het met de gezondheid van het betrokken vaarsje ervoor stond na deze wanhoopsdaad vermeldt de story niet. En of er smurfen op het tapijt verschenen evenmin. Maar hoe dan ook, zoiets is niet gunstig voor je verdere carrière en dus besloot Flip een afgevaardigde naar de familie toe te sturen om met een leuke financiële bijdrage een mogelijke olievlek te voorkomen. De familie zou die bijdrage in dank hebben aanvaard en er verder het zwijgen toe hebben gedaan. Zo gaat dat in een wereld waar florijnen de mores uitmaken. Stay tuned.

Octopussy

  • Hits: 1177
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch