Skip to main content

Crimineel Utrecht

11 juni 2018

We got mail. Met een bijlage. Ging over de inhoud van het kortgeleden verschenen boek “Crimineel Utrecht”, waarin her en der Kleintje-materiaal was verwerkt. Echt stof voor insiders en het is misschien raadzaam om alvorens een kunstzinnige duik in de mail te nemen als voorafje eerst de bijlage naar binnen te werken en onze serie “Tussen Beffen en Piraten” binnen handbereik te houden. Mocht uw spijsvertering na deze complete maaltijd onverhoopt toch nog nukken vertonen raden wij u aan de desbetreffende kunstkok met vragen te bestormen via de daartoe ingerichte ruimte aan de onderzijde van het artikel. Smakelijk. Stay tuned (JP)

P. Zwart
Als voormalig directielid van F. van Lanschot Bankiers begin ik nu ernstig aan de echtheid te twijfelen van de tientallen kunstwerken die er op de directiekamers dan wel (stiekem) thuis bij diverse directie-leden van onze sjieke bank hebben hangen.
Wij hebben tientallen kunstwerken van de heer Keulen in goed vertrouwen aangeschaft middels bemiddeling dan wel directe aankoop via onze vaste gallerie in Zaltbommel ! Ik moet u zeggen dat ik perplex sta alhoewel het alleen de bank pijn doet omdat de stukken die (stiekem) thuis hangen niet door de directieleden privé zijn betaald.

Van Lanschot
Geachte redactie van Stelling.nl,

Dank voor de goede journalistiek, wij zijn nogal geschrokken omdat in uw artikel verwezen wordt naar allemaal cliëntele van onze keurige bank, velen dateren uit de tijd dat Yvo Opstelten nog burgemeester van Utrecht was.
Nu zijn wij benieuwd of dit ook de cliëntele zijn die in het VSB fonds van ASR zitten, kunt u ons daarover informeren?

Met vriendelijke groet,
Nick Mouthaan

Voormalig Hoofd Bijzonder Beheer F. Van Lanschot Bankiers

Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 juni 2018