Cold Turkey (061)

21 december 2016
Hits: 1009

Het wordt nog leuker. Ekim Alptekin kreeg in 2005 bij het uit de grond trekken van Inovo BV assistentie van twee dames: Fatma Koser Kaya en Marietje Schaake. De in het Turkse Carsamba geboren Fatma zat toen in de Tweede Kamerfractie van Draaitollen 66 en Ekim fungeerde daar een tijdje als haar assistent. Geen dombo, die Fatma. In Tilburg kennis opgesnoven op juridisch gebied plus nog lijntje psychologie en vervolgens die kennis te gelde gemaakt op een paar befkantoren en bij het FNV. In 2004 de Kamer in. In 2012 de Kamer uit. Een paar jaar wat b.b.k.h. (bezigheden buitenskamers hebbende) en in 2015 de Kamer weer in.
En dan Marietje. Ook geen dombo, laat staan domblo. Desondanks heeft Marietje haar huik wel erg naar de Amerikaanse wind gehangen. Eerst Liberal Arts in de USSA gestudeerd, vervolgens aan de UvA een bord Amerikanistiek opgeschrokt, stage gelopen bij het naar Amerikaanse belangen stinkende Joegoslaviëtribunaal, onder de paraplu van Humanity in Action (HIA) in 2005 stage gelopen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en eenmaal aan het werk onder andere de Amerikaanse ambassadeur van advies gediend. Tot ze zich eind 2008 in de polletiek stortte en namens Draaitollen 66 haar entree maakte in de parlementaire legbatterij van het Vierde Rijk. Daar vervult zij ondermeer de functie van vice-voorzitter van de parlementaire delegatie voor relaties met de USSA en richt zij zich op het nabuurschapsbeleid van Das Reich in de richting van Turkije, Iran, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Btw., de Nederlandse afdeling van die HIA-club staat onder leiding van ... Fatma Koser Kaya. En oh wonder, in 2003 mocht Ekim namens het koninkrijk der Nederlanden als “Fellow” een jaartje rondneuzen bij het Amerikaanse House Committee for Foreign Affairs en zoals eerder vermeld ging Marietje twee jaar later naar de overkant van de plas.
Kunnen dit soort activiteiten kwaad? Op het eerste oog niet. Op het tweede misschien wel. Vooral als je weet dat de HIA voor een deel wordt gestiekt door Sjors Soros en over hem hebben we een paar dagen geleden nog een ouwe fles narigheid opengetrokken. Trouwens er is nog een interessant vehikel dat in dit verband vermelding verdient. Dat is de European Council on Foreign Relations (ECFR). Een smakelijk gesponsorde denktank die de Reichsleiding adviseert bij haar buitenlands beleid. Een van de belangrijkste sponsors? Bingo. Vingerplant. Sjors Soros, de ouwe baas van prinses Mabel van Oranje Nassau-Wippe Smit. En u zal niet van verbazing uit uw schoenen vallen als we u zachtjes toefluisteren dat Mabeltje co-voorzitter is van die ECFR en dat haar zwager Constantijn ook lidmaat is namens The Netherlands. Weet u wie ook? Marietje! Jawohl. En weet u wie de Turkse afdeling onder zijn beheer heeft? Ekim! Het baasje van Inovo BV uit Vleuten en de TAIK in de USSA, die voormalig Defence Intelligence Agency-topsmurf Michael T. Flynn als lobbyist in Washington heeft ingehuurd. Voer voor Sibel Edmonds zou je zeggen. Komen we nog op terug. Dus stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
21 december 2016
Aantal keren bekeken: 1009

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch