Skip to main content

Schuld en boete (006)

01 maart 2017

dinsdag 9 oktober-2012
Uiteraard is in de mainstream alle lucht al uit de Innocence of Muslimsballon. Maar bij ons duurt dat nog even. Vooral nadat we de connectie hadden opgeduikeld tussen fall guy Nakoula Basseley Nakoula aka Sam Bacile en Pamela Geller. De lawaaipapegaai van Freedom Defense Initiative en Bibi Wilders’ kontenlikker onder regie van geheimschrijvers in Tel Aviv (1). Zoals gezegd, Sam ontwikkelde zich na zijn arrestatie wegens frauduleuze kunstjes als zanger. Hij zong het hoogste lied over het baasje van de ring waartoe hij behoorde. Ene Eiad Salameh. Een uit Israël afkomstige Palestijnse zwendelaar met een niet zo gezellige familie, die ervan werd verdacht met zijn inkomsten het werpen van bommen en granaten te financieren en in contact te staan met Tunesische jihaadjes (2)!!!
Die meneer Salameh was op zijn beurt heule dikke mik met ene Hilarion Cappucci. Op het oog iemand die zo kan zijn weggelopen uit een shoot van de Godfather. Foutje. Hilarion is een ouwe gristelijke aartsbisschop uit Syrië, die zich al decennia inzet voor de Palestijnse zaak en zich bij gelegenheid bezighoudt met het vervoer van wapentuig. Waar die info vandaan komt? Allah mag het weten.
Zeker is in ieder geval wel, dat Sam bij zijn filmoperatie ook nog geassisteerd werd door drie andere stooges: Jimmy Israël (zoiets verzin je niet), Steve Klein en Morris Sadek. Van wie vooral de laatste in close harmony verkeert met voornoemde kontenlikker van Bibi Wilders. Onze brullende witte muis, die btw in de habitat van deze heren koffers met poen zou hebben weggesleept voor zijn goede werken in Nederland en net als indertijd de ballenbomber op Schiphol ongemoeid werd gelaten. Dag meneer Wilders. Ruikt u ook iets? Wij ook. Stay tuned.

(1) Zie voor die boeiende connectie aflevering 4 dd. 3 oktober 2012
(2) Zie de zeer recente “Valse vlag”-aflevering 24

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017
schuld en boete