Skip to main content

Vrienden onder elkaar (019)

03 november 2017

Deze serie neemt een grote vlucht. Wij kregen het volgende mailtje van Peter Lagendijk. Komt ie:

Ik las net deze aflevering, waarin wordt gerefereerd naar een van de hacks van mijn privé en zakelijke gegevens. Een gebeurtenis waarvan ik aangifte deed bij Harry van Emden van de politie/recherche Utrecht, die daar (net als bij andere aangiften) niets mee deed.
In mijn e-mail aan Harry van Emden geef ik aan niet in Spakenburger klederdracht rond te lopen en slechts twee Spakenburgers te kennen: Rick Hamster en Hans van Dijk, beiden directeur van de Bosman Bedrijven in Amersfoort. Een technisch installatiebedrijf waar Evert Kroon aandeelhouder was en dat zeer opmerkelijk voornamelijk installatiewerkzaamheden uitvoert voor Volker/Wessels en mensen uit de belangensfeer van Dik Wessels himself.
Nu ben ik in destijds in alle consternatie vergeten dat ik nog een inwoner van dat vissersdorp ken die in deze serie een plekje verdient: Chester de Koste. Momenteel compagnon van Erik Dijkema, die beiden, hoe toevallig nou, langdurig in dienst zijn geweest bij de Fortress Groep van Roeland Voerman.
Maar daarover later meer.
Interessant is dat Chester de Koste jarenlang de rechterhand is geweest van good old Bertus Pijper (rip) van het Bouwfonds. Chester zette daarna zijn carrière voort bij SNS Property Finance, oftewel de voortzetting van Beerput Bouwfonds, dat de spil is van de (vooropgezette) vastgoed- en bankfraude die onze hele samenleving heeft geplunderd. Maar het gaat verder. Chester de Koste is niet de enige SNS-topper die in de leiding van de Fortress Groep heeft gezeten. Ook Buck Groenhoff, Robbert Geel en Tom der Kinderen komen bij Voerman's onderneming vandaan. En dat is geen toeval. Nou heb ik net als jullie een hekel aan longreads. Dus laten we zeggen: stay tuned!
”.

Laten we het daarop houden Peter. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 november 2017
Vrienden onder elkaar