Skip to main content

Van Agt is een moedig man

12 april 2019
Natuurlijk ligt er nog wat 'oud zeer' rond Dries van Agt en dan denken we aan Bloemenhove en de moord op de al uitgeschakelde Molukse treinkapers. Zijn bewiliggen aan Navo en Deep State door Schiphol open te stellen voor wapenleveringen aan Israël tijdens de Yom Kippur-oorlog van 1973. Maar in tegenstelling tot zijn medeplichtigen heeft Van Agt zich gerevancheerd en is diep door het stof gegaan. Het laatste voorbeeld is een pamflet van 48 pagina's van zijn hand dat deze week werd gelanceerd in Den Haag waarin Israël en het Westen dat de Israëlische misdaden tegen de Palestijnen mogelijk maakt worden aangeklaagd op een manier die uniek is in ons Navo - universum.

Hoe in tegenstelling tot Professor Kees Van der Pijl die deze zelfde week als stoorzender optrad in de wereldwijde steun aan het Palestijnse volk met zijn uitspraak dat 'Israël verantwoordelijk is voor 9-11'. Een bliksemafleider voor de groeiende onvrede wereldwijd over de misdaden van de zionistische staat waar wij medeplichtig aan zijn. Door deze uitspraken wordt de serieuze strijd tegen Israël zowel als de serieuze analyse van wie achter 9-11 zaten in diskrediet gebracht. Zakenman Van der Pijl bracht een 'bestseller' uit over MH17, een lijvig boekwerk met noten, waarin hij opmerkelijk geen verantwoordelijke aanwijst voor de crash. Een 'wetenschappelijke' voorzichtigheid die de professor geheel laat varen over 9-11. Daar volgt hij 2 auteurs die op grond van 'circumstantial evidence' als 'Netanyahu voerde aan de vooravond van 9-11 8 telefoongesprekken met de (joodse) eigenaar van WTC 1, 2 en 7' tot de conclusie komen dat 'de Israëlische geheime dienst' er achter zat. De 'smoking gun' die Van der Pijl miste om bijvoorbeeld Oekraïne van MH17 in zijn lijvige studie te kunnen beschuldigen, poneert hij nu wel in een stuk van een paar A4-'tjes waarin hij zegt dat 'Israël 9-11 deed'. Afgezien van dat Israël, net als Saudi-Arabië en andere vazallen van de VS bij 9-11 betrokken zijn, zijn er natuurlijk nog meer aanwijzingen dat het om een 'Inside job' ging, oftewel dat de VS zelf (Deep State) de aanslag pleegde of liet gebeuren. In dat licht, van de groeiende twijfel over 9-11 zowel als de groeiende kritiek op Israël, is de professor slechts een splijtzwam in dienst van duistere machten om eensgezindheid en optreden tegen dit kwaad te verhinderen. Verdeel en heers. (WK)

Michiel Kassies

Ja inzicht komt langzaam. Israeli's zijn geen Israel. Dat zijn we het eens. De waarheid komt met hikjes omhoog, maar blijf voorzichtig. Straks waren het Saudi's vermomt als, kan ook. Serieus. Zou dat niet op Wikileaks staan? Zonder onderzoek, lekken en een betrouwbare commissie ben je nergens. Zonder de empirische bevindingen (Magelhaen) stond de Lage Vuursche nog op de kaart als laatste werkende Vulkaan in Nederland! En daar was wat voor nodig ... ;-)

WK
Kees vd Pijl tweet: 'Ik moest terugnemen dat Israelis de Twin Towers hebben opgeblazen'.
Zijn discipelen zijn nog niet zover. Dat zie je wel vaker met discipelen.
Kees heeft het nu over 'Israelis' ipv 'Israel': de leggers van explosieven in WTC zouden de Israelische nationaliteit bezitten. Zijn zij dan de verantwoordelijken voor 911? Explosievenexperts?

Michiel Kassies
11 April 'lanceerde' Dries van Agt zijn volgens mij helaas niet zo heel erg breed gedragen oproep voor een internationaal optreden. "Groeiende kritiek op Israël" schrijf je. "Een professor / splijtzwam in dienst van duistere machten om eensgezindheid en optreden tegen dit kwaad te verhinderen." Het zou mooi zijn, maar ik ben ongelovig.

Zo ook de Volkskrant, moet je lezen:
"... ‘Vol ergernis’, is de oud-premier, ‘vol vertwijfeling, vol wanhoop’. En vol woede. Hij presenteert zijn 64 pagina’s tellende Palestina in doodsnood – ‘een boekje, een brochure’ - in een halfleeg Haags zaaltje zonder flitsende camera’s. Een handvol gepensioneerde zwaargewichten uit de vaderlandse politiek zit gebroederlijk naast een handvol jonge linkse activisten – tastbaarder dan dit kan de teloorgang van de strijd voor ‘de Palestijnse zaak’ niet worden. ..."

Helaas.

Michiel Kassies
HoHo 3 November (niet 'week v 11 April') heeft Kees van der Pijl getweet tav 9/11. De man heeft een olifantsgeheugen. Dat heeft nu z'n emeritaat gekost in omgeving van toenemende academische corruptie en politieke dwingelandij. Op 3 november plaatste vd P een matter of fact correctie in lopend gesprek, erop wijzend dat niet slechts Saudi's 9/11 verdachten zijn. Ook Israel liet (reuzen-) sporen achter en zou normaal gesproken verdacht genoemd zijn ivm Qui Bono criterium en belangrijke ervaring en mogelijkheden de drie mega gebouwen op te blazen. Daarover bestaan gezaghebbende / 'vergeten' documenten (oa. Sabroski en Bollyn). Ook tav MH17 richtte vd Pijl zich slechts op aanemelijkheid van betrokkenheid. Na onhoudbaarheid van officiele lezing rangschikt men de feiten naar gewicht. Geen overhaast onderzoek (wel overhaaste reakties) maar een gedegen basis die roept om inhoudelijk vervolg. Geen paniek.
Wie overigens de lead had lijkt me vrij onbelangrijk - met 't zelfde script.

Jacques
Zou hij ook wat schilderijtjes van van Menten hebben gekregen? Hans Knoop had in dit geval een steviger rug dan deze minister van Justitie. Dat had hij van zijn vader geleerd. Als de JR zei linksaf dan ging zijn vader rechtsaf. Er zijn om die platte reden in zijn famile geen slachtoffers te betreuren. Een staaltje van eigenwijs.
jan portein
zie voor de moed waarmee deze ex-premier af en toe opereert ook Octopussy 649.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
12 april 2019