Skip to main content

The Donald Connection (012)

17 januari 2017

Wat blijkt? De hulp van Orbis Business Intelligence van die meneer Steele werd pas ingeroepen toen de Potus-kandidatuur van The Donald pas echt menens werd. Oorspronkelijk was de opdracht vergeven aan de firma Fusion GPS en was afkomstig van de Republikeinse klaverjasvereniging “Never Trump”. Fusion was op dit gebied geen vreemde in Washington. In de periode voor Barack Hussein's tweede rondje hadden de Democraten de baggerfirma ingehuurd om ellende uit het verleden van de Republikeinse kandidaat Mitt Romney te verzamelen. Dat bleek niet moeilijk te zijn en Mitt ging down (1). Dat er over The Donald ook genoeg ellende te vergaren was moge blijken uit eerdere artikeltjes in deze reeks (2). Maar toen Vlad's lieveling ondanks de door Fusion opgegraven bagger toch als kandidaat het podium beklom werd de hulp van Orbis ingeroepen en verhuisde de rekening naar de Democratische guerillabeweging. Het resultaat is bekend. Nog meer bagger. Ditmaal uit het riool onder het Kremlin. Naar men zei. Maar de gossipreuk was zo overweldigend dat The Donald zijn middelvinger in het zwerk kon priemen. Hij wordt over een paar dagen Potus. Als de route naar het feestterrein tenminste niet langs een grassy knoll leidt en hij zich niet door een convertible laat vervoeren. Stay tuned.

(1) Zie voor wat feestartikelen uit Mitt's verleden het serietje “Baas boven baas” uit 2012 en het artikel “Another one bites the dust” dd. 6 april 2015.
(2) Met name zijn vroegere connectie met Roy Cohn, een van de grondleggers van het Belgische koterhopscircuit, is benauwend. Zie daarvoor de serie “Van Estoril naar Zandvoort.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 januari 2017
The Donald Connection