Skip to main content

De focus op Saoudi-Arabie

17 december 2017

In Saoudi-Arabie heeft onlangs een staatsgreep plaatsgevonden door Prins Mohamed-bin-Salman (een zoon van koning Salman) waarbij een deel van zijn familie werd uitgerangeerd. Zijn grote rivaal, zijn oom, werd met zijn helicopter uit de lucht geschoten. Natuurlijk hebben we in de MSM - die altijd vol verontwaardiging reageren op wat dan ook - geen woord van afkeuring gehoord. Deze "Koninklijke Familie" mag alles. Dat is al sinds Prins Bernhard en Juul zo goed bevriend waren met het door de Engelsen geïnstalleerde 'Huis van Saoud'. Het optuigen van obscure stamhoofden tot monarchen gebeurt niet alleen in Duitsland. Ze hebben samen menig olifant geschoten.
Dit 'Huis van Saoud' voert een schrikbewind in eigen land met medewerking van het hele Westen (speciaal Nederland) dat het tot de tanden heeft bewapend. Tegen Iran, zo is de bedoeling. Eerder hadden ze Saddam Hoessein (Iraq) al tegen Iran bewapend, zelfs met de Massavernietigingswapens waar ze later weer naar op zoek gingen om Saddam te killen. Dat is dialectiek voor gevorderden.
Saoudi-Arabie voerde, zonder succes, samen met Turkije, de golfstaten en Israel oorlog tegen Assad-Syrie en tegen Jemen. Tegen Qatar hebben ze dreigende taal laten horen omdat dat tegen oorlog met Iran (hun overbuurman) is. Zo is de politiek van sterke man couppleger Prins Mohamed-bin-Salman. Hij is een loot van de stam die het jihadisme en 'moslim-terrorisme' uitvond in samenwerking en ten behoeve van de CIA tegen de seculiere Regering van Afghanistan, gesteund door de Sovjet-Unie. Niemand anders wilde hen helpen tegen de wolven.
Net als dat het met Afrika nooit iets kon worden zolang het apartheidsregime in Pretoria zetelde, zal het ook nooit iets met de Arabische wereld worden zolang 'het Huis van Saoud' haar in de tang houdt met Mekka en Medina gegijzeld. Ze runnen hun land en godsdienst als een prive-onderneming. Waarmee iedereen in onze 'Vrije Wereld', en dan natuurlijk de Hollandse kooplui/dominees in de boveneerste plaats, staat te dringen om zaken te doen. Bommen en granaten. In een oorlog is de verdienste het hoogst. En sinds de VS in 1945 de permanente oorlog hebben verklaard aan de wereld willen hun vazallen ook een graantje meepikken. De Forbes-lijst in de VS is natuurlijk van onbereikbare hoogte, maar onze Quote 500 mag er toch ook zijn dankzij onze wereldvermaarde handelsgeest.
Zo gaat het nu in het MO om Saoudi-Arabie. Het land dat als enige op de conferentie in Istanbul over Jeruzalem/Al Quds een onderknuppeltje stuurde. Het land waarover de MSM opgelucht glimlachen, 'de vrouwen mogen autorijden'. Ze mogen nog niet als beul dienen bij de systematische onthoofdingen van iedereen die het koningshuis onwelgevallig is, maar dat komt nog wel. Geef ze de tijd om te veranderen. Wij zijn toch ook niet in een dag van Bathazar Gerards' 'door 4-paarden uiteengereten' naar onze 'vervroegd vrij met TBS' gegaan? Ook in Riad is het volgende week de langste nacht. Vettige Peesdagen.   (WK)

faraday
Het lijkt wel op de banale sport voetbal: zich een simpel doel voor ogen stellen dat men langs gecompliceerde omwegen kan bereiken.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 december 2017