Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (208)

26 juni 2017

Wie aan de weg timmert loopt de kans te worden weggetimmerd. Neem nou Koos van Woudenberg.
De getuige die door hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke zo kundig de berm werd ingereden bij het justitiële onderzoek naar het koterhopsen van Joris Demmink (1). Sinds hij zijn roerige (jeugd)herinneringen heeft proberen te delen en in het openbaar strijd voert met officiële instanties, hotemetoten, geheimschrijvers en luitjes die dachten hun verleden te hebben begraven lijkt zijn leven rijp voor een moderne versie van Cervantes' meesterwerk. Met daarin ondermeer de vloed van aangiftes waaronder hij werd bedolven. Een daarvan zou afkomstig zijn van de al tientallen jaren vanuit zijn kruis opererende Job te Boekhorst. Kwootje uit een mail van Koos. Komt ie:

“...Van de voormalig onderwijzer Foppe is in de gayscene bekend dat hij op jongen jongens valt. En dat een nu gesloten homodisco daarbij een rol speelde en hij daarbij geen last had van de lange arm van de wetgever. Een HIV-explosie in die tent zou ook het gevolg zijn van uitspattingen waarbij er tijdens bedrijfsfeesten te jong spul aan homo's en hetero's werd geserveerd. Ik weet dat Job te Boekhorst van escortbureau “He and she” dit jaar aangifte tegen mij heeft gedaan omdat ik in de asociale media daarover iets heb gezegd. Volgens mij schrijft hij in zijn aangifte dat hij zich heeft laten verbouwen tot vrouw. Hij vindt het niet leuk dat ik heb gezegd dat Niels Offereins uit Assen daar in een bordeel aan de Deelheugte heeft gewerkt. Tenminste, dat vertelde rechercheur Jos Kienstra van het crimeteam Bolsward mij.
Niels is op 6 april 2004 helaas van de Martinitoren gevallen. Hij heeft zo'n 5 meter horizontaal gevlogen. Dat moet wel, want hij heeft onderweg geen delen van de toren geraakt. Ik was bij het Kadaster een collega van zijn vader. Die was landmeter en zeker niet wappie. Misschien kan pers-OvJ Pieter van Rest eens toelichten waarom ze een reconstructie met poppen niet nodig vonden.

Deze intrigerende ontboezeming brengt ons terug naar een van onze populairste artikelen uit de grijze oudheid: “Van oude koeien en troebel water”. Dateert van 24 december 1999. Featuring Job te Boekhorst. In een uiterst interessante story over de notoire koterhopser Frits Salomonson. De vroegere bef van Bea en Claus en de gap van “oom” Freddie, die uiteindelijk te diep wegzakte in het criminele circuit om hem aan het hof te kunnen handhaven. Maar op hopsterrein net als Foppe geen last had van de lange arm van de wetgever. De untouchables. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 204 van deze serie dd. 17 april 2017.

jan-47
wat denken jullie hier van
https://www.youtube.com/watch?v=LxNKISdPAp0

Koos
'De getuige die door hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke zo kundig de berm werd ingereden'

Zegt Koos, maar die is wel vaker op dikke leugens betrapt.

John Warners
Leugens? Betrapt? Door wie eigenlijk? De AIVD?, mollen?, agent provocateurs? Wat is een goede reden om iemand een 'mort civil' te geven?
Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 juni 2017
Van Estoril naar Zandvoort