Skip to main content

zaterdag 21 september-2013
Bij deze een kadootje voor de Bilderbergpartij van Samsom en zijn Delila. Een artikel over de JSF. De vliegende miskoop. Rechtstreeks uit de Vanity Fair van 16 september (!). Lees het op je gemak en doe daarna het beddelampje maar uit. Droom maar fijn je liberale droom. En morgen gezond weer op. Weltruste.

  • Datum: .

Begin deze maand was dat blonde ding van Plasschaert weer eens in het nieuws. Samen met generaal Ben Hodges, de voorman van het Amerikaanse leger in Europa. Blondie en Ben bleken een soort Schengen te willen voor de NATO. Zodat de potentiële schrootvoorraad zich net zo snel door Das Reich kon bewegen als de vluchtelingen uit Somber Afrika en het Midden-Oosten. Een van de dingen die daarvoor nodig zijn is de verbetering van de infrastructuur. Grofweg de wegen en bruggen. Nichts neues im Westen. Adolf ging indertijd van dezelfde ideeën uit. Lees en zucht.
Vandeweek was dingetje Plasschaert in het Pentagon. Daar kreeg ze voor haar rol als Master's Voice een cadeautje uitgereikt: de opslag, het beheer en de distributie van JSF-onderdelen binnen Das Reich. Dat levert voor de komende dertig jaar een hele stoot extra banen op. Wel bescheiden gesalarieerd, want we moeten voorzichtig blijven.
Allemaal positieve berichten? Nee, niet helemaal. Dit kwam er in de periode waarover we het hier hebben ook nog naar beneden vallen. Maar goed, we hebben het niet over een eenvoudige doodkist, die zelfs een figuur uit de serie “Niet lullen maar poetsen” in elkaar kan timmeren. De JSF is een hele ingewikkelde doodkist met allerlei moderne snufjes. Dus allicht dat er eens wat misgaat. En dat ie wat duurder uitvalt. Ach, als je haar maar goed zit. Stay tuned.

  • Datum: .

Ja jammer. Dat ze op het Ministerie van Oorlog de geweldige expertise van dat meisje van Hennis moeten missen. Vooral als het over de JSF gaat. Want daar wist ze alles van. Nu moeten we het doen met Ankie Bijleveld en Barbara Visser. En wij hebben het sombere vermoeden dat ze van een kroppie veldsla meer weten dan van die nieuwe Amerikaanse doodkisten, die zoveel arbeidsplaatsen opleveren. Dus stel je even voor dat er bijvoorbeeld vragen komen vanuit de Haagse Landdag over de inhoud van dit ovenverse artikel. God helpt ze de brug over. Maar als dat onverhoopt toch niet lukt dan kunnen ze altijd nog aan de voorzitter vragen of ze samen dit liedje ten gehore mogen brengen. Wordt het toch nog gezellig. Stay tuned.

dit liedje

  • Datum: .