Skip to main content

Achterlijk (006)

09 maart 2017

vrijdag 28 oktober-2011
Onder de luitjes die zich aanmelden als kandidaat voor het presidentschap van de USSA zitten meestal ook exemplaren met een besmet verleden of snert in hun bovenkamer. Maar er heeft zich nu iemand gemeld voor de verkiezingen van volgend jaar die deze twee ongemakken verenigt. Terry Jones. De volstrekte malloot die in zijn lego-kerk in Florida een Koran verbrandde als protest tegen de toenemende islamisering van de wereld. Of hij als onafhankelijk kandidaat de race ingaat of als Republikein kon hij nog niet zeggen. Zal wel van de sponsoring afhangen.
Terry heeft heel goochem zijn huik naar de publieke wind gehangen. Hij eist ondermeer het terugdringen van de militaire uitgaven en de staatsschuld en het minimaliseren van de belastingdruk op de Amerikaanse bedrijven. Niks aanstootgevends dus. Het enige dat misschien voor wat rumor in ecclesia kan zorgen is zijn programmapunt dat alle Mauro's het land uit moeten. Volgens hem zo'n 20 meloen mensen. In ieder geval wat dat laatste betreft is Terry een man naar Wilders' hart.
Een andere Mo-bestrijder die een warm plekje heeft veroverd in de bloedpomp van onze blonde Javaan is Pamela Keller, die net als Terry niet is gestopt met haar quichoteske activiteiten na Breivik's Utoya Massacre. Dat ze daarbij af en toe wat externe moeilijkheden ondervindt is koren op haar windmolen. Zo zou haar club een joeldagje houden in het Hyatt hotel in Houston. Zag de directie niet zitten, dus het joelen ging niet door.
Afgelopen weekend liep ze eenzelfde zeperd op in Nashville, waar het Hutton hotel in de voetsporen van het Hyatt trad. Pamela paars. Op haar site werden de hotels uiteraard meteen ervan beschuldigd de sharia in de USSA te bevorderen en de belemmering van de vrijheid van meningsuiting. Als je toch achterlijk bent dan moet je dat ook laten zien. En wees eerlijk, dat geldt niet alleen voor Pamela. Wij hebben dit soort volk ook in de Tweede Kamer zitten.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 maart 2017