Zweedse vis

16 maart 2018
Hits: 835

Met een beetje mazzel kunt u hem nog ruiken. Die formidabele scheet van Yermaz Ramautarsing over homosensuëlen. Als die zich volgens dit inmiddels voormalig stukje FD-intellect niet voortplantten dan zou het netto IQ van ons Nederlanders als geheel achteruit gaan. Impliciet: homo's zijn intelligenter dan de rest van het zootje. Denk je dat Yermaz een uitzonderlijke homo sapiens is. Foutje. In Zweden zwerven een paar wetenschappelijke rapporten rond die zouden aantonen, dat het nationale IQ in dat land de laatste tijd is achteruitgehobbeld. Bracht een mevrouw van 65 onlangs tot de Facebookontboezeming, dat voornoemd IQ zou afdalen tot het niveau van een goudvis als de immigratie van luitjes uit somber Afrika en het Midden-Oosten al dan niet gezonden door Allah zou voortduren. Vonden ze bij het OM over de schreef gaan. De dame in kwestie wordt dus binnenkort voor de kadi gesleurd. Wegens belediging van de goudvis? Horen we nog. Stay tuned (JP).

jacques
Velen weten het niet maar vermoeden het wel. Hoe groter de groep hoe dommer de groep. Een voorbeeld uit de praktijk is dat je eerder uit het water gered wordt door één persoon aan de kant dan een groep aan de kant. Fysici vinden sociologische problemen te groot om er model voor te hebben. Laat ik toch maar iets beweren. Het IQ neemt met de wortel van het aantal penissen af.
Een andere stelling is: wanneer de groep groter is dan 25 man, wegwezen.
Met een politiehond kun je een groep van 25 man in bedwang houden. Deze heb ik van een oud-uitsmijter. Het kan best kloppen.
De mensen uit Afrika, Rusland, etc. brengen weer wat fris bloed in die muffe boel waarin veel fouten ingeslopen zijn.
Wat er verder mist is een studierichting die sociatrische ziekten, dus ziekten van de groep als studieobject hebben. Het wordt toch eens tijd.
Nog een dooddoener, wetenschapsbeoefening is ondemocratisch. Meeste stemmen telt niet.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 maart 2018
Aantal keren bekeken: 835

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch