Kafka in Zeist (016)

11 januari 2017
Hits: 450

woensdag 14 april-2010
Lekkere druif, dat meisje Verbeek. Heeft de VVD-akela van Zeist in ieder geval één verknochte kiezer, laat ze hem gewoon in de wind hangen met zijn probleem: de illegale Poolse landdag die al anderhalf jaar illegaal tot op millimeters van zijn erf plaatsvindt. Eerst stonden de verkiezingen op de agenda en vervolgens moest ze nog wat serieus in die agenda neuzen omdat ze net terug was van vakantie. En dat alleen maar om een afspraak te maken. Wat een gedreutel in Bobo-town.
De inmiddels een onsje minder verknocht geraakte kiezer stuurde haar nog maar weer eens een mailtje. Op poten. Komt ie:

"Alvorens een afspraak te maken wil ik graag van u weten wat u exact met de informatie gaat doen. Als het enkel om het aanhoren van de problemen is, lijkt een afspraak mij overbodig. Het komt mij voor dat dit onderwerp op de eerstvolgende agenda van de gemeenteraadsvergadering wordt gezet, zodat het onderwerp uitvoerig besproken kan worden. En er zaken openbaar gemaakt kunnen worden waarvan ik het idee heb dat die niet goed bekend zijn bij de gemeente en de politieke partijen en er een gerichte oplossing komt die recht doet aan de situatie.
Ik heb op 13 april een afspraak met wethouder Gudde. Ik vraag me dus af wat de toegevoegde waarde gaat worden van het inplannen van een gesprek. Indien u het zinvol acht een afspraak te maken en de VVD bereid is om diep op de zaak in te gaan binnen de gemeente, ga ik graag een gesprek met u aan. Kunt u mij een paar data cq, tijdstippen noemen die u uitkomen. Ik kan zowel overdag als 'savonds prima tijd vrij maken. Het onderwerp is voor mij en mijn gezin van groot belang zoals u weet
".

Wat denk je? Noppes. Niks gehoord van de akela. Misschien is de agenda verdwenen.
Of houdt ze niet van kiezers die echt iets willen doen aan een illegale situatie die alles te maken heeft met speculatief geschuifel van een paar projectontwikkelaars. Volgende station: wethouder Gudde en zijn hulptroepen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
11 januari 2017
Aantal keren bekeken: 450
Kafka in Zeist

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch