Stropdassenleed (010)

06 januari 2017
Hits: 389

woensdag 27 augustus-2014
Zouden ze het weten in Terneuzen? Dat ze code geel moeten afgeven als Sandraatje Roelofs en haar Georgische kerel weer eens langs komen bij paps en mams. Want Mikkel Saakashvili is bad news. En dan bedoelen we niet zoiets als de dagelijkse treurnis op de voorpagina van de Zeeuwse Courant of een concurrerend dagvod uit de regio. Maar BAD. Neem nou zijn bejubelde aanwezigheid op het Maidanplein in Kiev. Zowel voor- als nadat snipers een einde maakten aan de enerverende wedstrijd Smurfski FC – Demonstranski United door spelers van beide teams voor hun ballen te knallen. Het was net of hij er thuis hoorde.
Nou was dat ook een beetje zo. Mikkel heeft ooit in Kiev rechten gestudeerd bij het Institute of International Relations en hield als Soviet grenssmurf nauwlettend in de kieren wie Oekraine in- en uitging. Daardoor spreekt hij nog steeds een aardig mondje Oekraiens. En dat kwam goed van pas nadat hij eind vorig jaar in Georgië bij de presidentiële vulles werd gezet en noodgedwongen een beetje doelloos rondbanjerde in de USSA en Terneuzen. Mikkel ging naar Kiev om zijn diensten aan te bieden! Als adviseur. Klinkt redelijk als je gewend bent niet te luisteren. Want over welke adviezen hebben we het hier?
Mikkeltje was ten tijde van zijn presidentschap ondermeer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een anti-terrorismeplan. In samenspraak met de USSA. Dat hield ondermeer in het op kweek zetten van snipers. Onder toeziend oog van de Amerikaanse spierballenboy John Giduck, de oprichter van de in dit soort schone kunsten gespecialiseerde Archangel Group. De studenten konden al vrij snel hun leerstof in de praktijk brengen. Zo schoten ze aan de vooravond van de Georgische inval in Zuid-Ossetië in 2008 ettelijke burgers met Ossetisch DNA voor hun klus. Zowel binnen als buiten de Zuid-Ossetische landsgrenzen. In opdracht van Mikkel en zijn sinistere trawanten. Maar als het zo uitkwam namen de enthousiaste snipers ook deel aan baardoperaties in de zuidelijke tuintjes van buurman Rusland. En u voelt hem komen. De Georgische aartsengelen zouden hun expertise eveneens hebben gebruikt om samen met door Bandera geïnspireerde vakbroeders een einde te maken aan het bewind van de democratisch gekozen president Yanukovich. Een officieel onderzoek naar die slachtpartij? Doet Specsavers in brillen?
Gisteren hebben de nabestaanden van de MH-17 slachtoffers hun vertrouwen uitgesproken in de activiteiten van het OM en de Onderzoeksraad. Laten we er vanuit gaan dat die inderdaad hun best doen met het lichten van Rutte's tegels. Maar net als bij het gevalletje prijsschieten op het Maidanplein zijn de onderzoekers afhankelijk van de goeie wil van de mede door Mikkel Saakashvili geadviseerde regering in Kiev. Blote bene, een van de hoofdverdachten. Dus hoeveel vertrouwen kan je hebben? Hm? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 januari 2017
Aantal keren bekeken: 389
stropdassenleed

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch