DSK en het proces

Hits: 351

woensdag 23 november-2011
Ze heet Florence in de Franse dagvodden. En als je haar nodig hebt voor een flinke hops buiten de deur dan hoef je maar te bellen. De dertigjarige Florence stond een dezer dagen voor de kadi in Lille en in haar aria's falsette ze er lustig op los over de doorstoters, de pikeetjes en de trekballen van Dominique Strauss Kahn, het voormalige baasje van het IMF. Ze was samen met een paar collega's van de hopsvereniging binnen zes jaar elf keer met hem in de weer geweest tijdens orgieën in Parijs. En elke dame in de kamer kreeg bij die gelegenheden een beurt van de ouwe snoeper. Florence en branchegenoot Mounia smaakten zelfs het zoete genoegen om te worden uitgenodigd voor een tweedaagse seance in Washington à raison de 2500 euro exclusief reis- en verblijfkosten. Het mocht dus best wat kosten, maar florijnen spelen geen rol in dit soort kringen.
DSK heeft tot nu toe alles stijf ontkend, maar zou inmiddels een crisis nabij zijn en zijn nagels tot de riem te hebben afgeknaagd. Daarnaast zou hij ook erkend hebben dat hij aan sexverslaving lijdt en nodig geholpen moet worden. Hoe zou zo'n man daar nou bij komen?
Onbeantwoord is overigens de vraag welke rijke stinkers er nog meer aanwezig waren bij voornoemde orgieën en of er net als indertijd in België een adressenbestand naar boven werd getakeld (1). Dan kunnen we binnenkort nog wat beleven. Wij zijn er helemaal klaar voor.

1. In 1980 duikelden een paar Brusselse BOB-smurfen het adressenbestand van de Nederlandse madam "Tuna" Habib Israël op. Met uiteindelijk dramatische gevolgen. Zie hiervoor ondermeer het hoofdstuk "Lavi en Boas" in het artikel "Irangate aan de Maas" op de site van de Morgenster en het recente artikeltje "Albert op de wip" dd. 9 november 2011.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 351

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch