Skip to main content

Schijthuis in Spanje

vrijdag 3 augustus-2012
Zucht. Weer drie booswichten opgepakt. Nu in Spanje. Eentje woonde vlakbij de honden van Sjuul Paradijs in La Linea, de andere twee een stief kwartiertje noordelijker in Valdepeñas. En uiteraard behoorden ze tot Al Schijthuis, de nalatenschap van Captain Caveman.
Volgens de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken lag er in het schuurtje van dat boefje in La Linea genoeg explosief materiaal om er een bus mee op te blazen. Waarom zegt zo’n hijo de puta zoiets nou? Heeft ie een pesthekel aan Solmar of zo? Of is er in Bulgarije een trend ingezet? Niet langer vliegtuigen belagen met simpele schoenen- en ballenbombers, maar oliebollen met een rugzak de toeristenbussen injagen?
Is niet denkbeeldig. Per saldo hebben de Amerikanski’s en de NATO op meerdere fronten al met de woeste baarden van Al Schijthuis samengewerkt. In Afbaardistan, Joegoslavië, Libië, Jemen en nu Syrië. Dat laatste met de geheime instemming van Obomba, de man die alles zou changen.
Dus kan het zomaar zijn, dat die Spaanse kloothommels dwars door een operatie van de CIA zijn heengeblunderd en nu een bus met 40 keppeltjes uit Tel Aviv zonder oponthoud in Lloret de Mar is gearriveerd. De coördinatie is driewerf kloten. Dat moet dus beter, anders kan Madrid de volgende lading Brusselse kermis vergeten. Effies de spanning opvoeren, anders wordt het moeilijk om allerlei extra veiligheidsmaatregelen te verkopen aan Juan Medio. En die zijn nodig om hem wat makkelijker in de kieren te kunnen houden nu het Vierde Rijk op springen staat en hem desgewenst in elkaar te kunnen tremmen. Ah, daar komt de bus.

Klik hier om uw reactie toe te voegen