And Justice for all (001)

dinsdag 16 februari-2010
Als alles loopt zoals het moet, dan verschijnt Luis Posada Carilles op 1 maart aanstaande voor de kadi in El Paso. Vanwege een gevalletje meineed, een gevalletje obstructie van de rechtsgang en dan is ie nog zonder geldige paperassen de VS komen binnenwandelen. Nee, zijn slinkse bommetje in een Cubaans vliegtuig, zijn ellendige vuurwerk op een Cubaanse markt en zijn op een schaamhaar voorkomen ruiming van Fidel Castro komen niet aan de orde. Dat was allemaal voor een goed doel, de terugkeer van de democratie op Cuba. En de casino’s. En het grootgrondbezit. En een goedkoop pondje suiker. En goedkope olie. En goedkope vakanties. En een leuk afzetgebied voor je eigen dure shit. En lekker tegen woekerrentes geld uitlenen voor de modernisering. En je suf neuken voor een prik. Het is weer eens wat anders dan bonken in Mexico. Kortom, da good life. Voor ons.
Dus die ouwe Luis mag verder geen haar gekrenkt worden. Wat? Umar Farouk Abdulmutallab? Ja hallo, dat is een muslim!! En die werkte niet voor de CIA!! Je moet geen ballen met taco’s vergelijken. Dan kom je nergens. Trouwens, Jan Peter Lullo zit toch ook niet in Scheveningen? Nou dan. Niet plassen.
Alleen al vanwege dit soort aangename adrenalinestoten houden we het verloop van het proces nauwlettend voor u in de kieren. Want in de mainstream zal het wel mondjesmaat worden. Stay tuned.

And Justice for all

  • Hits: 315
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch