Gladiolen in Venezuela (024)

28 februari 2017
Hits: 618

zondag 21 december-2014
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dus Barack O. gooide er afgelopen donderdag maar weer eens een pakketje verse sancties tegenaan. Dit keer om de Venezolaanse regering te straffen voor haar inhumane behandeling van de jongelui, die eerder dit jaar hun alternatieve polletieke visie uitdroegen met het installeren van wegblokkades, het in de hens jagen van stadsbussen, transportwagens, stations en andere gebouwen, het met scherp schieten op polletieke tegenstanders, het afsluiten van de toegang tot scholen en ziekenhuizen en meer van dat soort ouwejaarsgrappen. Grappen die overigens gesponsord werden door de USSA en binnenkort onderdeel uitmaken van de MTV-serie Rebel Music. Ter verheerlijking van de jongeren die bereid zijn lijf en leden in te zetten bij de strijd voor een betere democratische wereld à la Maidan in Kiev, Tahrir in Caïro en Taksim in Istanbul.
Inhumaan. Hoe brutaal kan je wezen als je op die gronden nieuwe sancties instelt tegen Venezuela terwijl in dezelfde week blijkt, dat je eigen inlichtingendiensten zich in deze eeuw stelselmatig te buiten zijn gegaan aan martelpraktijken waarvoor Adolf's jongens indertijd ter dood werden veroordeeld. En niet om de bedenkers van 9/11 op te sporen (die kenden ze al), maar om te bewijzen dat Sadammeke en Al Qaida twee handen op een muslimbuik waren.
Inhumaan. Een gotspe uit de mond van een Amerikaanse president die change beloofde, maar nu in Venezuela de meerderheid van de bevolking nog steeds achter Maduro staat niks anders weet te doen dan de smerige economische oorlog tegen het land verder uit te breiden. Net zo lang tot de bevolking zo is uitgehongerd dat er geen keus meer overblijft. Pax Americana. Wat nou change?
Stay tuned

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 618
Gladiolen in Venezuela

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch