Boem (001)

dinsdag 26 januari-2010
Stond een hoofd voor een Senaatscommissie. Michael E. Leiter. Hoofd van het National Counterterrorism Centre. En hij boerde vorige week woensdag misschien per ongeluk iets heul interessants. Komt ie:

"Ik wil u vertellen, dat als er lieden naar ons land komen die op de watchlist staan dan is dat omdat we de keus hebben gemaakt, dat we ze om de een of andere reden hier willen hebben".

Welgeteld een mainstreamvod, de Congress Daily, checkte Michael’s boer. En jawel. Niet nader gespecificeerde speurneuzen op dit terrein bevestigden Leiter’s uitspraak. Een kwootje van een van die de Bondjes. Komt ie:

"In sommige situaties is het nuttig voor ons om op de staart van iemand op de watchlist te gaan zitten om uit te vlooien waar hij precies mee bezig is en wie zijn contacten zijn".

Gezien het feit, dat onze Nigeriaanse ballenblazer op voornoemde watchlist stond, alle info over hem in extenso aanwezig was en hij op Schiphol gefilmd en wel zelfs uitgeleide werd gedaan door een meneer met een keurige vouw in zijn broek, mogen we nu gevoeglijk wel aannemen dat Umar Farouk Abdulmutallabin al de lul was voor hij instapte. Of de speurneuzen die betrokken waren bij deze begeleide import ook verantwoordelijk waren voor dat bakmeel in zijn kruis is een speculaassie verder. Dan zit je meteen met je maatje 44 in het 9/11-moeras. Dus laten we dat nog maar even buiten beschouwing. Het is zo al leuk genoeg.

Boem

  • Hits: 338
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch