Rare terroristen

Hits: 255

dinsdag 31 mei-2011
22 mei. Een stel als ninja's uitgedoste heren hobbelden ongehinderd het terrein van de Pakistaanse Marine in Mehran op, verborgen zich achter een paar bosjes en vernietigden vandaaruit twee Orions. Die maakten deel uit van een order van acht van die lorren bij Lockheed Martin. En dan praten we niet over die turbobakken die tot voor kort boven onze stranden donderden op zoek naar vijandelijke onderzeeërs, opblaaskrokodillen en ander ongerief, maar aangepaste supra-moderne verkenningsvliegtuigen voorzien van Harpoonraketten, die ook heel geschikt zijn om landdoelen te verpulveren. Mag het een onsje meer zijn? Daarna raakten ze in een vuurgevecht met de bewaking. Leverde dooien en gewonden op en een zestal ninja's werden gevat.
Tot nu toe weinig meer gehoord van dit festival, maar de meeste wichelaars op dit gebied waren het er wel over eens, dat het om een stel rare terroristen ging. Het leek er namelijk sterk op, dat ze maar met één doel in Mehran waren gearriveerd: de vernietiging van de twee opgepimpte Orions. Volgens de Amerikanski's toonde het eens temeer aan hoe zwak de militaire bewakingssmurfen in hun klossen stonden. Om maar te zwijgen over de Pakistaanse inlichtingensmurfen, die een paar weken daarvoor ook al een zeperd hadden geladen met de Captain Caveman-operatie. Hoe moest dat wel niet gaan als onverlaten een aanval zouden plegen op het Pakistaanse nucleaire snoepstalletje van Abdel Qadeer Khan? Dat zou een ramp worden. Toont op zijn minst aan dat de raskonkelaars aan de overkant van de plas voordeel putten uit dit incident en er zijn luitjes in Den Bosch en omgeving die er zelfs op gokken, dat die konkelaars de raid zelf hebben georganiseerd. Maar dat zijn conspiracyliefhebbers en conspiracies bestaan niet.
O, btw. De ninja's schoten ook nog op een wegspuitend vrachtwagentje. Daar zaten 11 Chinese technici in. Die waren in de buurt van de Orions aan het werk. Hm? Wij zeggen niks.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 255

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch