Skip to main content

Licht in de deussternis (004)

03 april 2017
Hits: 438

dinsdag 6 oktober-2009
Nu we het toch over task forces en ander speelgoed hebben: er schijnt bij Europol een lijst bij mekaar te zijn gebroddeld waar alle grote jongens op het gebied van soppen en drogen op staan. Aanvoerder van die lijst zou volgens onze rondreizende correspondent ene meneer Mahmood zijn. Een Paki uit Frankfurt.
Is dat interessant om te weten? Dachten we wel. Want vriend Mahmood was/is een goeie gap van John Deuss. De leden van dit artistieke duo zouden ooit met elkaar in contact zijn gebracht door twee Nederlandse avontuurlijke ondernemers Gerrit Seinen (rip) en Chris de Ruiter (rip). Kwoot:

"Respectievelijk het baasje van Trapman Olien en de eigenaar van witte pomp De Fakkel in Beneden-Leeuwen, van De Hacienda en de man achter de fraude van de tanker Salem" (1).

Wat deden Deussie en Mahmood na elkaar de hand te hebben geschud? Ze voerden papieren transacties uit, waarbij niet bestaande oliederivaten en niet bestaande projecten cq. resorts driftig werden rondgepompt via een woud aan niet met Marlies Dekkers gelieerde GMBH's en allerlei Caraibische vehikels. Om zo ondermeer "miljarden van rijke Nederlanders te onttrekken aan het oog van de fiscus".
Kijk, kan die halve minister De Jager wel proberen om info over die 15 rijke famieljes in zijn Pandoradoos te houden, maar wij hebben Geert Plopper niet nodig om de deksel een heul klein beetje open te wrikken. Stay tuned.

(1) Trapman? De Hacienda? Salem? Komen we binnenkort op terug.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 april 2017
Licht in de Deussternis