A tale of two warrants (004)

zaterdag 31 mei-2008
En jawel hoor, Anddy Chen heeft een brief gekregen. Van Harm Brouwer. Namens zijn cluppie p.g.'s. Ga er maar effe rustig voor zitten. Dit is 'm.
Niks geen clearing dus. Anddy blijkt de status van verdachte te hebben. Waarvan ie wordt verdacht? Handel in ongein? Valsheid in geschrifte? Wildplassen? Fietsendiefstal? Chanteren van de secretaris-generaal? Staat er niet in. Mocht Chen daarover iets meer willen weten dan kan ie contact opnemen met Openbaar Misterie-bef Michiel Zwinkels (1). Om te kijken of die nog ergens een gaatje in zijn agenda heeft.
Nou zijn ze de zaak (?) blijkbaar nog aan het napluizen. En daarvoor hebben ze al contact gehad met de autoriteiten in Hong Kong. Maar jammer nou, daar trokken ze een niet. Geen nood. Misschien is er in Bangkok nog wat over Anddy op te vissen. Zo niet, dan zijn er altijd nog mogelijkheden op de Nieuwe Hebriden, in Zuid-Patagonie, op Tonga, in Tutti Fruttidorp enzovoort enzovoort. En zo lang dat onderzoek loopt, blijft Chen verdachte en krijgt ie bij elk bezoek aan Nederland een koppel speurneuzen achter zijn reet aan. Zoals dat de laatste jaren al gebruikelijk was. Arresteren? Ben je belazerd! En dat Belgisch verzoek tot aanhouding dan? Zeg, zullen we serieus blijven? Stay tuned.


1. Klim voor meer over Michiel in onze zoekmachine. Leuk!!!

A tale of two warrants

  • Hits: 279
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch