Van Estoril naar Zandvoort (138)

01 juni 2015
Hits: 440

woensdag 5 maart-2014
Ja. Daar was ie weer. Professor Ger van Roon (rip). Hij kwam vanochtend voorbij tijdens het voorlopig getuigenverhoor in de zaak-Demmink van ex-rechercheur Leendert de Koter, die in de tweede helft van de jaren negentig betrokken was bij het smurfenonderzoek naar vermeend koterhopsen van de professor en drie OvJ's (Holthuis, Wabeke en Wooldrik). En weer ja. De naam van onze Joris was in die tijd ook gevallen. Geen van die onderzoeken had volgens De Koter iets substantieels opgeleverd. Zelfs niet bij Van Roon. Maar die was volgens de voormalige snuffelsmurf vrijwel zeker stiekem gewaarschuwd, dat ie een klop op de deur kon verwachten. In wezen oud nieuws (1), maar daar kon De Koter niks aan doen.
Van het feit, dat Van Roon was getipt hoeven we niet van verbazing van tien hoog te pletteren. Zoals we ook al eerder meldden was Gerritje lid van de PIE (Pedophile Information Exchange). Een voornamelijk Britse verzameling deftige kleuterneukers, die in de jaren zeventig en tachtig probeerden hun afwijking gelegaliseerd te krijgen en zelfs door het Britse Ministerie van Binnenlandse Zaken werden gesubsidieerd (2). Dat die heren vanwege hun hoge sociale positie een seintje kregen als een of ander smurfenonderzoek te dichtbij kwam, is vrij logisch. Je laat geen maten naaien uit je eigen hoge kringen. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 32 van deze serie dd. 16 december 2003.
(2) Wilt u meer weten, bestijg dan geheel gratis onze zoekmachine en maak een dolle rit over de heuvels en dalen van deze serie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Aantal keren bekeken: 440
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch