Smurrie rond Curry (001)

donderdag 28 april-2005
Vorige week verscheen het droeve bericht dat een plechtige bef had bepaald dat onze fameuze, maar inmiddels alweer een tijdje werkeloze deejay Adam Curry in totaal 2,2 miljoen dollar moest schokken.
De bulk ervan had Adam toen het faillissement van zijn helicopterbedrijf Rotorjet begin 2003 in zicht kwam overgeheveld naar zijn privérekening. Dat was volgens curator Oskamp ten nadele van de schuldeisers, waartoe naar eigen zeggen ook Curry zelf behoort, en dat vond de bef ook. Die poen moet dus terug.
Verder hadden Adam en zijn good old vrouwtje Paay nog wat oneigenlijk gerommeld met de BTW-afdracht en dat schijnt ook niet te mogen. De nogal schielijk met zijn family naar Engeland geëvacueerde Adam is boos. Hij gaat in hoger beroep.
De schuld voor al zijn misère is in zijn ogen Simon Cavendish. Zijn voormalige medefirmant bij Rotorjet, die op 20 januari van dit jaar op een eenvoudige hotelkamer in het Cambodjaanse Sihanoukville aan Zee overleed.
Volgens Adam was Simon een oplichter die onder een valse naam leefde. Zijn echte naam zou Simon Michael Jackson zijn en hij zou in vroeger tijden in aanraking zijn geweest met de Britse koddebeiers in verband met handel in ondeugende middelen. En hij zou zich daaraan ook hebben schuldig gemaakt in Nederland en Azië.
Oh? Interessant. Stel dat dat waar is dan krijgen we meteen een popup met de vraag: sinds wanneer wist vriend Curry dat. Voor hij in 2000 in zee ging met Cavendish of erna? Tijd dus voor een klein duikje. Stay tuned.

Smurrie rond Curry

  • Hits: 272
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch