Boerenbedrog (010)

vrijdag 5 november-2010
Komt gisteren een tophaan uit Sarkozy's kippenhok aankakken met een nieuwe sensatie. Een van de Jemenitische zure bompakketjes die bestemd waren voor een paar synagoges in Chicago stond op springen. Pats. De hele mainstream liep vol. Wat roepen de chefs van de Kentucky Fried Chicken-centra in Londen en Washington? Geen reet van waar.
Nog leuker. Lilli Kornblum is co-chef van de Or Chadash. Een synagoge waar lesbo's, homo's, elpees en omgebouwden zich tot de bovenmeester kunnen richten. Wat verklaart Lilli gisteren? Dat ze afgelopen weekend van meerdere bronnen, waaronder een heuse FBI-smurf, de verzekering heeft gekregen dat haar godshuis geen doelwit is geweest. Dat brak Lilli's klomp, want tot dan toe was de mainstream daar heel stellig over geweest.
Nog leukerder. Als bron van al dit kwaad werd ene Anwar al-Awlaki naar voren geschoven. Een in de States geboren baard die bij het schoteltje van het Jemenitische schijthuis zit. Of misschien liever zat, want in 2009 meldde de mainstream dat ie het gezelschap van ruim zeventig maagden had opgezocht na een Amerikaanse luchtaanval. Wat dat betreft treedt hij duidelijk in de voetsporen van bijvoorbeeld Jezus en Captain Caveman die ook steeds weer uit de dood opstaan om zich even uit te rekken.
Om het allemaal nog even smakelijker te maken: Anwar was een paar maanden na 9/11 nog te gast op het Pentagon om onder het genot van een halalsmikkel even lekker bij te lullen met de topbrass. Op dat moment had de FBI hem al vier keer verhoord vanwege zijn contacten met personeelsleden van het Flying Circus. Maar wat jammer nou, dat had de FBI niet aan het Pentagon verteld. En wij maar elke dag naar de vette koppen kijken over bompakketjes en andere ongein. Stay tuned.

Boerenbedrog

  • Hits: 287
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch