Skip to main content

Octopussy (503)

maandag 19 augustus-2013
Als iemand het op 22 februari van dit jaar heeft over nog geen jaar geleden waar brengt ons dat dan? Maart/april 2012 zo'n beetje. Goed, hebben we een leuke. Op zaterdag 19 februari 2013 boerde het dagvod De Telegrof, dat de Zeeuwse pornoboer Gerard Cok op het punt stond het luxe seniorencomplex La Cigüeña aan de Zuidspaanse kust over te nemen van het in drijfzand geraakte SNS Reaal. Voor het schijntje van zes meloen. Stak wat lullig af tegen de 83 meloen die de bankverzekeraar er in totaal had ingestoken. Maar je moet wat. Overigens wist de Amsterdamse makreelverpakking ook nog te melden dat de deal niet onomstreden was en dat de SNS-manager die de verkoop begeleidde in een vriesruimte was gemanouvreerd vanwege vermeende belangenverstrengeling en betrokkenheid bij oplichting. Praten we over Buck Groenhof, de “puinruimer” bij SNS die mede door verklaringen uit de deep throat van een callgirl een plaatsje op de bietenberg verwierf.
Een paar dagen daarna kwam de onheilstijding op allerlei websites terecht en op één daarvan reageerde ... jawel, Roberto van de Rhee. Dat deed ie aldus:

"Ik heb zelf nog geen jaar geleden een bod op dit complex gedaan. Zo gek is die prijs niet. Trek ca. 1,5 mio aan gemeenschappelijke ruimte (horeca etc.) dan resteert een prijs van ca. 18.000 per appartement. Niet gek met de huidige prijzen aan de Costa. De rol van de de nu gearresteerde Buck G. heb ik me wel eerder afgevraagd, toen ik een bod ter hoogte van bijna het dubbele niet gehonoreerd zag”.

Toen Roberto dat bod van pakembeet 10 à 11 meloen uitbracht had ie net de poten genomen naar de Costa del Sol, nadat zijn villa in Bosch en Duin onder zijn reet was weggetrokken wegens een stel onbetaalde rekeningen. Belangenverstrengeling of niet, wel goochem van Buck dat ie niet inging op het bod van Roberto. Waarschijnlijk Kleintje Muurkrant gelezen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen