Lente (009)

01 april 2017
Hits: 386

dinsdag 2 april-2013
Nou? Hoe vaak hebben we dat al getoeterd? Dat die Al-Nusra boys in Libië, Syrië en Mali stiekem worden bestuurd van achter de kachel in een boerderij in Langley USSA? Heel vaak. En dan kan je als paardenmiddel die club van een ander label voorzien en ze als terroristenvlees op de markt zetten, dat helpt geen reet als je je eigen Amerikaanse medewerkers binnen die baardenorganisatie door de FBI laat arresteren en voor de kadi trekken.
Dat gebeurde ene Eric Harroun afgelopen woensdag na terugkeer uit Syrië, waar hij een leuke verzameling Assaddelingen vervroegd met Allah had herenigd en een helicopter uit het zwerk had geschoten. In de opvatting van de Huysjes en de Runderkampjes onder ons niet te versmaden heldendaden bij het forceren van de Syrische Lente.
Vraag is nu wel wat er nu met Ericje moet gebeuren. Na een tijdje stilletjes op de childrenheadjes pleuren met het vriendelijke verzoek verder stijf de kaken op mekaar te houden of gewoon ontkennen dat ie voor de CIA in het veld was en door een sprekend pak laten verklaren dat ie zich op eigen houtje had aangesloten bij een terroristische organisatie. Die dan wel met westerse wapens bezig is om onze bloemkooltjes uit het Syrische vuur te slepen, maar daar moeten we maar niet al teveel over zeiken. Het doel heiligt de middelen.
En wij? Wij sturen dat meisje van Ploumen up camera naar een paar Syrische vluchtelingenhutjes en staan voor de zoveelste keer met een centenbakkie te rammelen. Zonder ons af te vragen wie er nou eigenlijk verantwoordelijk is voor dit ellendige Lenteweer. Zucht. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017
Aantal keren bekeken: 386

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch