Skip to main content

Ghezalig (003)

07 april 2017

woensdag 25 juli-2012
Nee, het zit zo. Die langharige tekkel die in Bourgas 5 Israëlische toeristen en zichzelf opblies, wist niet dat ie een bom in zijn backpack had zitten. Hij had namelijk een pruik op tijdens zijn exercitie en dat doen die zelfmoordartiesten nooit. Dat hoort meer tot de truukjes uit het assortiment van handelaren in verwarrende middelen. Althans volgens niet nader genoemde Bulgaarse bollebozen, die bij hun onderzoek hulp hebben gekregen van de Amerikaanse fine fleur op dit gebied.
Het zou dus gaan om een gozer met moeilijkheden in zijn persoonlijke levenssfeer, die door booswichten zou zijn gedwongen als ezel een vrachtje naar Burgas over te brengen. Zonder te beseffen dat het om een explosief in plaats van verwarrend materiaal ging. Vervolgens zouden zijn begeleiders de bom met remote control tot ontploffing hebben gebracht. Je moet er maar op komen.
Over de identiteit van de ezel zouden ze in Bulgarije nog in een darkroom tasten. Wel zou zijn komen vast te staan dat hij vloeiend Russisch sprak. Van een Algerijnse Zweed met valse Amerikaanse papieren tot een Hezbollaans/Russische ezel is maar één stap. Nastrovje en stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017