Beffen in de mist (004)

dinsdag 9 oktober-2007
Kon niet uitblijven. Alan Ong is ook verdachte in de zaak rond de naar Russische en Chinese bedrijfjes gepompte meloenen uit de Derdengeldenpot van befbureau Legalpoint.
Alan, de jarenlange gabber van Geertjan Dolk, over wiens avonturen wij in de serie "Shady" zo'n frisse ruiker hebben samengesteld. Toen Alan in 2005 bij Legalpoint aantrad kondigde hij aan het nodige te willen gaan doen aan het milieurecht. Een gebied dat door Vrouwe Justitia nog maar nauwelijks betreden was. Oh, Alan zei toen ook nog: "Ik ben een man van de inhoud. Met administratieve zaken houd ik mij liever niet bezig". Gelukkig waren er binnen de firma andere luitjes die zich daar wel mee bemoeiden. En hoe.
In hoeverre het vermeende gerotzooi van Dolk en Godin cs. met de Marcos meloenen, die wij in aflevering 40 van de serie "Shady" dd. 19 september jl. aanstipten, iets te maken heeft met het Russisch/Chinese geknoei bij Legalpoint is ons nog niet duidelijk. Maar in de wandelgangen hebben wij al vernomen dat het clubje bromsnorren dat zich met deze zaak bezighoudt ook die kant op zal snuffelen. Stay tuned.

Beffen in de mist

  • Hits: 304
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch