Octopussy (468)

Hits: 416

vrijdag 19 oktober-2012
Kijk je kan als demissionaire kwakbol wel flink zitten te urkedurken over het toestaan van meer cyberloeren door het smurfenapparaat, de massale introductie van taser guns, de zegen van wietpasjes voor relaxwinkels en het billenblanke verleden van je secretaris generaal, maar iets doen aan fraude à la Robbie van de Rhee ho maar. Naar aanleiding van onze bloemrijke berichtgeving over de kunstjes van voornoemde internationale laaienlichter stuurde een van onze fanatieke lezers (1) het volgende briefje aan de man van de spruitjes en de sukadelapjes (2). Komt ie:
“Geachte heer Opstelten, Waarom komen fraudeurs wegens gebrek aan baten steeds weer lachend uit een faillissement? Waarom krijgen deze miljarden schade berokkenende witte boordcriminelen vrij spel van de overheid? Hoe is het mogelijk, dat een beroepsfraudeur als Robert van de Rhee al jaren zijn schandalige gang kan gaan, daarbij niets ontziend mensen in wanhoop achterlatend? Neemt u alstublieft kennis van wat deze meneer de laatste jaren heeft veroorzaakt via de rubriek “Octopussy” in Kleintje Muurkrant. Waarom laat de FIOD deze en andere fraudeurs ongemoeid?
Onderstaand een artikel verschenen op Nu.nl (3). Graag verneem ik van u wat er gedaan gaat worden om aan deze voor de nationale economie miljarden schade opleverende praktijken een einde te maken.
”

Zo. Het woord is aan de minister. Stay tuned.

(1) Naam bij ons bekend.
(2) Zie aflevering 99 van de serie "Van Estoril naar Zandvoort" dd. 9 oktober 2012.
(3) Dat was dit artikel.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 416

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch